Vår ambisjon er å etablere oss som den selvklare grønne lederen på papirmarkedet ved å sette klare og lesevennlige standarder.

img-green-connection-1.jpg

CLIMATE_COMPENSATED_logo_green.png

Klimakalkulator

Beregn CO2-utslipp for dine produkter og kostnaden for å klimakompensere dine kjøp.

CSR-report.jpg

The Green Connection

Konsernet har alltid arbeidet tett med sine leverandører, kunder og andre interessenter for å kombinere innovasjon, merverdi og miljøkvalitet. De har støttet lokal bærekraftig utvikling via aktiviteter som f.eks. grønne uker, grønne dager, grønn brosjyre.

For å sikre at et konsekvent budskap støtter våre ulike aktiviteter og for å formidle en global miljøvennlig strategi lanserer vi en grønn firmaidentitet som kalles "Antalis Green Connection". Dette grønne merket skal fungere som en logo som kjennes igjen i all vårt kommunikasjonsmateriell (brosjyrer, foldere etc.) om miljøvennlige produkter eller initiativ og som tydeliggjør at kommunikasjonen kommer fra Antalis.

Nedenfor ser du et antall forpliktelser som bærer Antalis grønne merke og som støtter vårt mål til å lede veien til et ansvarsfullt miljøarbeide.

 

img-green-connection-2.jpg

The Green Star System ™

Et enkelt system som vurderer graden av miljøvennlighet til ulike papirkvaliteter. Verktøyet kombinerer informasjon om fibrene og produksjonsprosessen og gir papir rangering i form av stjerner fra null til fem basert på miljømessige kriterier. For en bedre sporbarhet, har Antalis utviklet Antrak, en leverandørplattform som garanterer at produktet kommer fra en bærekraftig verdikjede.

img-green-connection-6.jpg

Miljøvennlig produkttilbud

Antalis har utviklet et miljøvennlig produktsortiment som er et av de bredeste tilgjengelig på markedet i dag, og er tilpasset alle typer trykk og trykkteknikker og innehar de strengeste miljøkriteriene. På denne måten kan bedriftskunder enkelt integrere papirbruk i deres CSR policy samtidig som de tar hensyn til kostnader og prioritering av bruksområder. 

img-green-connection-5.jpg

Multi-site  FSC®- og PEFC-sertifisering

I tillegg til fokus på miljøvennlige produkter, er Antalis også opptatt av miljø i hele verdikjeden. Antalis er den første i markedet som har satt opp en multi-site FSC®- og PEFC-sertifisering for å sikre full sporbarhet og transparens gjennom hele leveringskjeden. Revisjoner gjennomføres innen logistikk (merking, separate produktlagere, leveranser) samt innen informasjonssystemer (referanser, produktkategorier…) og markeds- og salgsprosesser (bruk av logo, kurs…). Ved bruk av standarder, er alle sertifiserte land påkrevd å møte de samme miljøkrav overfor sine kunder. I dag er 32 Antalis selskaper over hele verden en del av dette programmet.

Grønne verktøy

Som en grønn leder, utvikler og markedsfører Antalis flere verktøy for å støtte og lette kommunikasjonen om papirets miljøpåvirkning. Se de og del når du ønsker. En dynamisk video viser myter og forutinntatte meninger om papir og og miljøvennlighet. Se filmen, du kommer til å bli overrasket! Papirindustrien er den mest miljøvennlige industrien og bidrar til skogplanting.
 

Eco-Act studie

Se flere konkrete eksempler og finn ut den reelle påvirkningen resirkulert papir har på den totale kostnaden av dine trykksaker. 

Klimakalkulator

Her kan du se hva det koster å klimakompensere din ordre. Du kan også se CO₂ utslipp fra produksjon og transport til vårt lager.

Les mer
eShop