Merkevarene inntar scenen!

Er du merkevareeier, markedsdirektør, kommunikasjonsdirektør, interiørdesigner, designer eller bygger av utstillinger og stand, skiltmaker eller storformattrykker?

Når en merkevare, en institusjon eller et firma kommuniserer med storformat, blir det mer synlig og mer tilgjengelig samtidig som mye kan stå på spill for merkevarens image. Hvordan man kommuniserer merkevaren, og hvilke media og materialer man bruker, har betydning. Merkevaren må være lydhør for sine kunder. Er den varm, pragmatisk, innovativ, tradisjonell, respektfull overfor miljøet etc.?

Antalis hjelper merkevarer og firmaer innen visuell kommunikasjon ved å inspirere og tilby dem et bredt sortiment av media og tilhørende tjenester slik at deres prosjekter kan bli til virkelighet i hele Europa.

Siste nyheter

Bruksområde & Inspirasjon

Home-viscom-application-1.jpgButikkinnredning

 

Home-viscom-application-2.jpgDekorasjon/interiør

 

Home-viscom-application-3.jpgBilfoliering

Home-viscom-application-4.jpgUtendørs reklame & skilting

 

Home-viscom-application-5.jpgUtstilling og messer

 

Home-viscom-application-6.jpgVindusdekor

 

Vårt mål

Vårt mål er å inspirere og hjelpe våre kunder til å lage innovative og bærekraftige løsninger takket være vårt brede sortiment av produkter, vår ekspertise og vår kunnskap om logistikk i hele Europa. Vi overvåker hele tiden markedet for å velge det beste tekniske, estetiske, miljøvennlige og konkurransedyktige medie som passer dagens trender.

Hvorfor velge Antalis?

VC Brands - Scan.png

Våre samarbeidspartnere og produkter

Vi samarbeider med partnere som besitter unik kunnskap og erfaring for å kunne tilby deg produkter med høy ytelse som samtidig tar hensyn til miljøet.

 

Home-viscom-grand-format.jpgDet bredeste sortimentet på markedet

I samarbeid med kjente produsenter, tilbyr vi pålitelige, innovative løsninger som er kompatible med inkjet trykkteknologi og tilpasset ditt budsjett.

 

Home-viscom-coala.jpgVårt eget varemerke Coala

Et komplett sortiment av kvalitative storformatsmedier til gunstige priser.  

 

entry-banner-600x400_NO.pngHvis vi står sammen, kan vi gjøre en forskjell
Miljøet roper etter hjelp. Vi vet det, kundene våre vet det, og deres kunder vet det. Som ledende distributør innen grafisk industri, må vi sammen med kundene våre samt sluttforbrukerne, ta et større ansvar for å bidra til en mer bærekraftig bransje.

Home-viscom-international.jpg

Leveringer

Vi har i mer enn 100 år spisset vår logistikkfunksjon. Vi er vant til høye krav til leveringsservice. Vårt mål er at din virksomhet skal ligge et skritt foran med våre leveringer. 

Home-viscom-services.jpgVårt tilbud av tjenester

Våre eksperter innen visuell kommunikasjon hjelper deg med råd, utvikling av ferdigheter og ICC fargeprofiler. Vår effektive logistikk kan raskt levere dine ordre.

 

Globale nøkkeltall (sektor visuell kommunikasjon)

P1_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-09.jpg

Representert i 27 land
i verden

P1_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-11.jpg

2.200 produkter

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_product-37.jpg

29.100 kunder

P1_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-14.jpg

117 logistikksentre

  Se våre siste nyheter innen visuell kommunikasjon

  • Siste nytt
  • Begivenhet
  • Inspirasjon