Trenger du inspirasjon til utformingen av din neste messeutstilling? Ønsker du hjelp til å fange oppmerksomheten til besøkende?
Vi har ett bredt sortiment med alt som dekker akkurat dine behov. Våre eksperter innen storformat hjelper deg gjerne med å fremheve ditt varemerke på best mulig måte.

Trenger du inspirasjon til utformingen av din neste messeutstilling? Ønsker du hjelp til å fange oppmerksomheten til besøkende?
Vi har ett bredt sortiment med alt som dekker akkurat dine behov. Våre eksperter innen storformat hjelper deg gjerne med å fremheve ditt varemerke på best mulig måte.

Vær synlig langveisfra

En av de viktigste aspektene ved å stille ut ersynlighet og oppfatning. Levér budskapet på en effektiv måte for å øke besøkene på standen din. Du får bare en sjanse til å sikre at grafikken din er i øyenfallende, entydig og kommuniserer raskt. Kommuniser på skilt med så få ord som mulig. Tenk på det som en oppfordring til handling.

img-graphic-builds-1.jpg

Realisation exhibit group

I dag er formen på hengende skilt ikke lenger begrenset til en sirkel eller et rektangel. Strekkstoff kan strekke seg over rammer som kurver eller skarpt snu og skape dristige, geometriske former. Mens utsiden av skiltet ofte identifiserer merkevaren din, kan innsiden eller undersiden av skiltet brukes til markedsføringsbudskap. Coala textile Strech er det perfekte tekstilmediet for å lage ditt eget originale hengende skilt.

En annen måte for å vekke oppmerksomhet på avstand, er å bruke den show-stoppende effekten av en Coala-backlit. Godt designet bakbelyst grafikk tiltrekker øyet og hjelper til med å kommunisere raskt og tydelig.

Foretrekker du film eller tekstiler?

Coala tilbyr begge materialene for å trekke maksimal oppmerksomhet til displayer. Velg Coala TExtile Backlit City eller Coala Backlit filmløsninger for best bildekvalitet.

img-graphic-builds-2.jpg

Lag ditt eget arrangement

Å organisere konferanser på standen din er en enkel måte å øke besøket på. Be arrangørene om å markedsføre konferanseinnholdet ditt og skap et varmt, intimt rom for publikum. Heng en TV skjerm på veggen og lag sitteplasser på gulvet.

img-graphic-builds-3.jpgEgen konferanse på stand

Unngå støy

Ikke glem å legge en akustisk tekstil på konferanseveggen. Lydabsorberende Coala Textile Sound Touch- og Coala Textile Sound-serien gir høy akustisk absorpsjon og bidrar til å skape et produktivt miljø.

img-graphic-builds-7.jpgCoala Textile Sound Touch

Overrask dine besøkende

Magnetiske løsninger gir en enkel måte å vise, fjerne, erstatte og overlappe budskap. De lar deg oppdatere utseendet på standen din raskt, til overraskelse og glede for besøkende. Hvis du har tenkt å bruke utstillingsstanden din til mer enn ett arrangement, er magnetikk løsningen for deg: de er gjenbrukbare, enkle å transportere og kan monteres raskt.

Coala Magnetics Base Adhesive og Coala Feroo Films er tilgjengelig i et bredt spekter av overflater.

​​​​- Coala Magnetic

Gjør standen din unik

Visuell appell er nøkkelen til å gi deltakerne en minneverdig opplevelse. Digital trykkteknologi assosiert med storformatmedier gjør det mulig å lage virkningsfull, unik og kostnadseffektiv grafikk. Uttrykk visjonen din, lag dine egne budskap, tenk annerledes og design et univers som representerer deg og ditt varemerke.

Coala-sortimentet er en verktøykasse for å kunne virkeliggjøre dine ideer: Gulvdekor, polyesterfilmer for både frontlit og backlit, tekstiler, bannere, lydbsorberende medier, fotopapir, canvas, veggtapeter, plater, skumplater, aluminiumkompositt...

For å komplettere våre fleksible medie finnes sortimentet Coala Systems. Display-tilbehør som er utviklet for å dekke alle behov: Roll-up, bannere, pop-up, display, rammer og lyssetting.

img-graphic-builds-8.jpg