Med Antalis åpner det seg opp uttallige muligheter

Enten du er en trykker, grafisk designer, art director eller markeds- og kommunikasjonsdirektør, hjelper vi deg med å velge det beste produktet for å møte dine behov og forbedre din trykte kommunikasjon.

Antalis har dessuten utviklet flere tjenester for å hjelpe ditt firma på veien under hele "papir-reisen". Antalis kan hjelpe deg med å velge papir, bestille, motta & lagre og håndtere papiravfall bedre.

Nyheter

Hvorfor velge Antalis ?

600x400_HomePrintBrands_2023.jpg (Web)Sterke merkevarer

I samarbeid med ledende internasjonale produsenter, kan Antalis tilby et bredt sortiment for å møte alle krav. Se våre nøkkelmerkevarer for bestrøket papir, ubestrøket papir, konvolutter, grafisk kartong og selvklebende medier.

Services.pngInnovative tjenester

Antalis har utviklet en rekke tjenester for å forenkle kundenes hverdag ved å hjelpe de med å velge, å bestille, å motta og lagre papir, transport til deres lokaler og håndtering av papiravfall.

img-creative-2.jpgRådgivning

Våre papireksperter kan hjelpe deg med det meste enten det gjelder, papirkvaliteter, trykkteknikker, produktnyheter eller annet.

 

Home-print-D2B.jpgd2b

Med "digital to business" initiativet ønsker Antalis å hjelpe kunder med å dra fordel av den siste digitale teknologien. Vi har samlet et bredt sortiment tilpasset digitale maskiner og forsterker samarbeidet mellom trykkere, byråer og merkevareeiere

Home-print-green.jpgGreen Connection

Antalis Green Connection initiativet baserer seg på sterke merkevarer av resirkulert papir som Cocoon og Cyclus, tjenester og verktøy for å hjelpe kunder med sin bærekraftige tilnærming. Den markerer viktigheten av resirkulert papir i firmaenes CSR strategi. 

creative-power-by-antalis.jpgCreative Power

Vi mener at det å velge papir er en kreativ handling. Papir kan forsterke ditt budskap og gi din idé en ekstra effekt. Den er ikke bare en del av produksjonsprosessen. Derfor har vi samlet et bredt sortiment av kreativt papir og tilhørende tjenester slik at vi kan hjelpe deg med valg av papir. Vi kaller det Creative Power.

Globale nøkkeltall (Grafisk sektor)

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-08.png

Representert i 36 land
i verden

P1_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-10.jpg

Mer enn 49 000 kunder

P1_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-14.jpg

Mer enn 117 logistikksentre

Nyheter

  • Grafisk kommunikasjon