Antalis er Europas ledende distributør av papir, emballasje og løsninger for visuell kommunikasjon.

antalis-group-5.jpg

Hvem er vi?

Antalis (Euronext Paris: ANTA) er den ledende distributøren av papir (nr 1 i verden utenfor USA) og industriell emballasje og nr 2 for distribusjon av medier til visuell kommunikasjon på B2B-markedet i Europa.

Gruppen tilbyr et av de bredeste og mest varierte sortiment av produkter og løsninger i markedet og tilbyr sine kunder et høyt nivå av service når det gjelder tilpasning, ekspertise og logistikk, hovedsaklig via sine 117 distribusjonsentre over hele verden. I 2019 hadde gruppen en omsetning på €2,1 milliarder og 4.700 ansatte som betjente mer enn 115.000 kunder, firmaer og trykkerier i 39 land.

Vår visjon og misjon

Vår visjon er å styrke Antalis som den ledende og mest pålitelige internasjonale B2B-distributøren av papir, emballasje, visuell kommunikasjon, tilleggsutstyr og tilhørende tjenester. Vår misjon er at våre kunder skal være fornøyde med den ekspertise og innovasjon av produkter og tjenester som vi tilbyr og i samarbeid med våre forretningspartnere og interessenter. Vi har ansvar for å være fleksible med å utvide våre portefølje, akselerere vår digitale transformasjon, utvikle våre medarbeidere og oppnå høy avkastning på sysselsatt kapital.

Våre nøkkeltall

antalis-group-key-1.png
2,1

milliarder euro i omsetning i 2019.

antalis-group-key-2.png
#1 i Europa og #2 i verden.

Tilstede i 39 land.

antalis-group-key-3.png
4,700

ansatte som betjener mer enn 115,000 kunder over hele verden.

antalis-group-key-4.png
11.000

leveranser per dag over hele verden.

antalis-group-key-5.png
117

distribusjonssentre over hele verden.

antalis-group-key-6.png
1,1

millioner tonn papir solgt i 2019.