Siste nytt

Pressemelding: Oppkjøp av BB Pack Group i Tyskland

08 apr 2022 —
Print

Antalis har underskrevet en avtale om oppkjøp av BB Pack Group i Tyskland som tilbyr emballasjeløsninger og har spesialisert seg i netthandelsbransjen.

Antalis har underskrevet en avtale om oppkjøp av BB Pack Group i Tyskland som tilbyr emballasjeløsninger og har spesialisert seg i netthandelsbransjen.

Antalis har underskrevet et bindende tilbud som har til hensikt å kjøpe opp BB Pack Group i Tyskland – BB Pack, cr8 Packaging og Printmate. Dette gir Antalis mulighet til å sette et større avtrykk på det raskt voksende emballasjemarkedet.

 

Tilbudet er forutsatt oppfyllelse av vanlige betingelser inklusiv godkjennelse fra de tyske konkurransemyndighetene.

 

BB Pack Group er en emballasjedistributør som spesialiserer seg innen netthandel og tilbyr et bredt sortiment av emballasjematerialer, design og skreddersydde printløsninger. BB Pack Group hadde en konsolidert omsetning på €42 millioner i 2021.

 

Chief Executive Officer i Antalis, Hervé Poncin, kommenterer angående avtalen: ”Oppkjøpet av BB Pack vil løfte det generelle bidraget, som emballasje utgjør for Antalis’ konsoliderte bruttofortjeneste, og styrke Antalis sin posisjon i den raskt voksende bransjen for distribusjon av emballasje.”

 

Utover oppkjøpet på det tyske markedet, fortsetter Antalis med å styrke sin kapasitet til å kunne betjene internasjonale kunder i hele Europa med skreddersydde emballasjeløsninger.

 

”Siden selskapet ble grunnlagt i 1999, har vår virksomhet vokst til å bli en anerkjent og spesialisert leverandør av emballasjekonsepter og -løsninger til netthandels- og industribransjen. Ved å slutte oss til Antalis konsernet, kan vi øke vår kundeportefølje og ekspandere internasjonalt”, tilføyer Michael Bube, administrerende direktør i BB Pack. 

 

Om Antalis

Antalis er en del av det japanske konsernet Kokusai Pulp & Paper som på verdensbasis er markedsledende innen distribusjon av papir, emballasje og visuell kommunikasjon. Kokusai Pulp & Paper har hovedkontor i Japan og er på Tokyo Stock Exchange (ISIN JP3293350009) med en omsetning på JPY 545 milliarder (ca. €4.2 milliarder) i 2021. I Europa og Latin-Amerika er Antalis markedsledende innen B2B-distribusjon av papir og emballasjeløsninger samt nr. 2 innen distribusjon av medier for visuell kommunikasjon. Med hovedkontor i Paris, opererer Antalis i 30 land og har 3.800 ansatte til å betjene over 100.000 kunder med banebrytene e-handelsløsninger. Våre 93 distribusjonsentre med fokus på bærekraftighet yter service i verdensklasse.

 

 

For ytterligere informasjon, kontakt:

Franck Chenet, Group Director Corporate Communication

franck.chenet@antalis.com

+33 787310455