Levering og logistikk - vårt mål er at din virksomhet skal være et skritt foran

Vi har vært leverandør i mer enn 100 år og har hele tiden spisset vår logistikkfunksjon. Vi er vant til høye krav til leveringsservice. Sjåførene kjenner til kundene og vet hvordan de ønsker varene levert. 

Rosa lastbil med rosa släp med Antalis-logga

Leveringer

Leveringstider

Vi kan leverere dagen etter ordre i store deler av Norge. 

 

Ekspresslevering

Vi kan tilby ekspresslevering med budbil. For dette vil faktisk transportkostnad i tillegg til en administrativ avgift faktureres.  Kontakt vårt kundesenter for mer informasjon.

 

Innbæring

Normalt lesser vi av varene på pall ved lasteplass eller port. Trenger du hjelp for å bære inn kartonger og pakker til nærliggende plass, bestiller du tjenesten Innbæring. Gjelder for leveranser opp til 1.000 kg og maks 30 kg per kolli. Selvsagt trenger vi kontaktinformasjon til mottager og tydlige instruksjoner i forveien. Kontakt vårt kundesenter for mer informasjon.

 

Levering av ønsket pallstørrelse

Vi kan laste av dine varer til ønsket pallstørrelse på vårt lager, for eksempel halvpaller til transport i trange heiser eller gjennom smale ganger og passasjer. Vi må da få bestillingen før kl 11.00 for levering dagen etter. Kontakt vårt kundesenter for mer informasjon.

 

Henting

Du har også mulighet til å hente selv de varene du har bestilt fra vårt lager. For å unngå ventetid bør du bestille 2 timer for du kommer. For bestilling av tilvirkningsordre, skjæring, pakking etc., må det påregnes 5 dager ekstra. Lagerets åpningstider for henting er 8.00 - 16.00 alle ukedager, bortsett fra helligdager.

 

Returer

Du kan etter avtale returnere ubrutte og uskadde forpakninger med lagerførte artikler innen 20 dager etter levering. Du får dog betale frakten til vårt lager. Vi krediterer fakturert beløp minus kr 400,-.

 

 

 

Levering to ganger per dag

I Oslo og omegn kan vi tilby levering både på formiddagen og ettermiddagen fra vårt lokale lager. Bestiller du før kl. 11.00, kan vi levere på ettermiddagen. Legger du inn ordren på ettermiddagen før kl 17, kjører vi ut dine varer på formiddagen dagen etter.

Ved bestilling via vår e-handel er bestillingsfristen kl 06 samme dag for levering på formiddagen. Ved bestilling innen kl. 11.00, kan varene leveres samme ettermiddag.

Kveldslevering

For kunder i Oslo og omegn kan vi tilby en ekstra kveldslevering ved bestilling før kl 15.00. Kontakt vårt kundesenter for mer informasjon.

Nattlevering

Avhengig av de transportmulighetene som finnes til ditt firma kan vi tilby nattlevering slik at varene er på plass når du kommer om morgenen. Våre sjåfører må da få tilgang til lokalene om de er ubemannede, for å kunne lesse av godset. Kontakt vårt kundesenter for mer informasjon.