Kundeservice åpent man - fre kl 08.00 - 16.00
KONTAKT OSS


FAQ - produkter og tjenester

Nedenfor finner du svar på de vanligste spørsmålene.

I søkefeltet kan du søke bredt ved å skrive produktnavn, produktfamilie eller format. Da vil du få en liste av søkeresultater som kan snevres ytterligere inn ved å bruke filterfunksjonen på venstre side.

Du kan også søke på et spesifikt varenummer, hvorpå det vil bli vist. Skal det gå raskt, kan du klikke på «Hurtigbestilling» ved siden av søkefeltet, taste varenumrene du ønsker å bestille, og deretter havner du direkte i handlevognen hvor ordren raskt kan ferdigstilles.

På antalis.no kan du som er registrert som kunde hos Antalis, enkelt se om et spesifikt produkt kan bestilles som prøve. Se etter «Bestill en prøve» symbolet. Er du ikke en registrert kunde, eller kan du ikke finne det ønskede produktet på antalis.no, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på tel 23143550.

Du kan finne teknisk informasjon og datablader for nesten alle våre produkter på antalis.no. Søk og klikk på produktet du ønsker teknisk informasjon for, oftest er det også mulig å laste ned datablad.

Klikk her for å finne den helt riktige profilen til din printer. Det er veldig enkelt: Finn produsent, modellnavn, RIP, og velg riktig medie. Deretter kan profilen lastes ned.

Ja. Kontakt din salgsrådgiver eller kundeservice, så vil de enten hjelpe deg eller sette deg i kontakt med en av våre eksperter.

Fant du ikke svaret på ditt spørsmål?

Klikk her for å kontakte kundeservice som kan hjelpe deg.