FAQ - kontakt Antalis

Nedenfor finner du svar på de vanligste spørsmålene. 

Klikk på “Kontakt oss” på hjemmesiden. Der finner du vår adresse, telefonnummer og e-post adresse. Et kontaktskjema er også tilgjengelig hvis du foretrekker å skrive til oss. For enkel tilgang, klikk her.

For å handle online, må du opprette en konto. Følg instruksjonene øverst til høyre på en hvilken som helst side ved å klikke “Logg inn” og deretter “Opprett en konto“. Når kontoen din er opprettet, vil du ha tilgang til mange funksjoner under «Min konto» og kan nyte godt av våre eksklusive tilbud på nettet.

Klikk på «Kontakt oss» i venstre hjørne på hjemmesiden og finn vår kontaktinformasjon. 

  • Fyll ut skjema, så kontakter vi deg så snart som mulig. 

 

Du kan også plassere de ønskede produktene i handlekurven din og sende oss en screenprint av denne via e-post: post@antalis.com

Vi har ikke en fysisk butikk. Men, vi har et showroom med storformatsskrivere og utstilling av våre papir- og emballasjeprodukter. Hit kan du etter avtale komme og i fred og ro se på prøver, få en demo og snakke med våre produkteksperter.

Vi har også et samarbeid med Norway Designs i Oslo hvor du kan se på og kjøpe flere av våre papirspesialiteter i helark enkeltvis.

Antalis har som mål å bli anerkjent som en distributør av miljøansvarlige produkter. Dette målet er fullt integrert i konsernets forretningsmetode og strategi. For å finne ut mer, besøk lenkene nedenfor:

Green Star System™
"Did you know" video

Klimakalkulator
 

Fant du ikke det du lurte på?

Klikk her for å kontakte kundeservice.