emballageindkøber_185x114.jpg

Jeg er en innkjøper av emballasje

I vårt sortiment av emballasje og forpakningsmateriale finner du alt du trenger til et lager eller i et postrom. Vi tilbyr et omfattende sortiment av esker, boblekonvolutter, pakketeip, strekkfilm, fyllmateriale og mye annet.

Packaging 
produkter

Til industri, logistikk og handel

ProductPush_Tapes_119x89.png

Fortell oss hvilket emballasjemateriale dere trenger og vi leverer det til dere fra vårt standardsortiment, eller tilpasser det til deres produktspesifikke mål.

Les mer

PACKAGING 
MASKINER

Den perfekte kombinasjonen.

ProductPush_Machines_119x89.png

En effektiv og økonomisk pakkeprosess krever en kombinasjon av riktig emballasje og moderne og teknisk innovativ emballeringsteknologi.

Les mer

Valg av
emballasje

Hva er viktig ved valg av emballasje?

ProductPush_ShipmentPackag-1.png

Hvordan ser produktet ut? Er det rundt eller firkantet? Er det volumkrevende eller ikke?

Les mer

Bruksområder 

Hva skal emballeres og hvordan?

ProductPush_BubbleWrap_119x89.png

Trenger du  fyllmateriale, støtdemping eller hjørnebeskyttelse? Vi viser deg hvilke produkter du kan bruke til de ulike bruksområdene.

Les mer

INTERNASJONAL  SAMARBEIDSPARTNER

 
  International-Customers_156x93.png  
 

Antalis er den eneste leverandøren innen emballasje, som er i stand til å møte globale kunders ønsker. Takket være Antalis ledende posisjon på dette markedet, kan vi tilby deg en optimal emballasjeløsning og individuelle logistikk-konsepter.
Vil du vite mer om dette, vennligst kontakt vår salgsrepresentant.

Kontakt oss

Packaging Design center

 
  designcenter.jpg  
 

Emballasjeløsningene er laget i vår utviklingsavdeling i henhold til deres individuelle krav med en rekke forskjellige materialer.

I Packaging Design Center (PDC) utvikler våre emballasjeingeniører egentilpassede emballasjeløsninger. Med 3D-CAD programvare, kan senteret ta hånd om nesten alle forespørsler. Rask produksjon av prototype, modeller og små serier er bare noen av mulighetene for PDC. Vi kan derfor skryte av rask produktutvikling og kostnadsreduserende tilnærminger.

Les mer
Legg inn artikkel nummer

Kataloger  

visuel

Se alle våre produkter vi kan tilby