Vi har sterke merkevarer innen kontorpapir og tilbehør

Som en ledende europeisk tilbyder av kontorpapir og tilbehør, dekker Antalis behovene til forhandlere samt store firmaer og offentlige organisasjoner.  

Se våre omfattende papirsortimenter til fargetrykk, hvitt papir, papir til hverdagsbruk, lettvektspapir, resirkulert og farget papir. Vi har kjente merkevarer som Xerox, Image, Data Copy, Pioneer, Color Copy og HP. 

Office-home-img.jpg

PRINT katalog med skugga.png

Se våre kataloger

Våre merkevarer

Products-home-xerox.jpg

Xerox papir og trykkmedia gir det beste resultatet i alle digitale maskiner -  fra skrivebordslasere til produksjonsmaskiner. 

Logo-image.jpgEt bredt papirsoritiment til alle dine utskrifter. 

Products-home-data-copy.jpgPerfekt hvitt papir til daglige utskrifter og kopiering! 

Products-home-color-copy.jpgDykk ned i en unik verden av levende farger som bare Color Copy kan tilby. Flotte fargereproduksjoner side etter side - bli inspirert!

Products-home-hp.jpgHP Papir er vitenskapelig laget og testet for å fungere sømløst i alle typer printere og kopimaskiner.

Products-home-pioneer.jpg

Et premium, høyhvitt kvalitetspapir som gir utmerkede utskrifter i både svarthvitt og farger. Fungerer utmerket i laser- og inkjetskrivere såvel som i offset- eller digitaltrykk. Finnes også i grafiske formater. 

 

4CC-logga-220x70.png

4CC er det ultimate multifunksjonelle papiret som dekker mange ulike behov og fungerer i mange maskiner.

 

Logo Discovery-resize-300x89.jpg

Discovery er produsert med Eucalyptus globulus fibre. Dette resulterer i et papir med en unik kvalitet, med utmerket stivhet og tykkelse.

SE-Navigator-office-LOGO.png

Internasjonalt er Navigator kjent som det ledende kontorpapiret som tilbyr løsninger til alle bruksområder. Navigator - uslåelig resultat!