banner_antalis&more_NO.png

Antalis kundeklubb – når lojalitet lønner seg

Antalis&more er et fordelsprogram som belønner deg når du kjøper noe av markedets mest kjente kopipapirmerker.

Om du er en forhandler eller et trykkeri som kjøper papir fra Xerox, Image, Data Copy, Pioneer eller HP, vil vi belønne deg med poeng. Du kan bruke poengene til å kjøpe forskjellige artikler og give aways som kan hjelpe deg med å markedsføre disse merkevarene til dine kunder.

Du tjener poeng hver måned. Ekstrapoeng og gaver kan opptjenes når du deltar i kampanjer og andre aktiviteter på Antalis&mores hjemmeside. Poengene beholdes så lenge du er aktiv i fordelsprogrammet.

Det er enkelt: kjøp papir fra Antalis, tjen opp poeng, nyt premiene.

Meld deg inn i kundeklubben i dag og få 200 GRATIS poeng med det samme.

Ban-antalis-A4_more.jpg

Opprett en konto.

Det er enkelt å opprette konto: besøk www.antalisandmore.com, velg ditt land og følg instruksjonen for å opprette en ny konto. Innen 48 timer vil du motta dine nye logg inn-detaljer. Første gang du logger inn, får du automatisk 200 BONUSPOENG!

Du kan også kontakte din Antalis-representant som kan hjelpe deg med å opprette en konto.

Antalis&more – lojalitet betaler seg!

Kundeklubb, verktøy og premier

usp1-antalis-more.jpgAntalis&more premier

Se gjennom alle artiklene som er tilgjengelige i kundeklubben. Her finnes de siste telefonene, bærbare PC’er og tv-apparater, et stort utvalg av gavekort og mye mer for å belønne din lojalitet og hjelpe deg med ditt salg.

Branded gifts.jpgReklameartikler for å markedsføre varemerkene

For å hjelpe deg i din markedsføring av Antalis&more varemerkene som Xerox, Image, Data Copy, Pioneer og HP, kan vi tilby deg medier og effektive reklameartikler. Se gjennom det brede sortimentet av artikler som du kan velge mellom, som f.eks. kulepenner, notatbøker, USB-enheter, ryggsekker og mye mer. Bruk disse i dine kampanjer for å takke gode kunder eller gi dem til ditt personale.

Media Hub

På hjemmesiden til Antalis&more kan du også finne en ”media hub”. Her finner du de siste web-bannere, videoer, bilder av kartong og pakker til de varemerker du ønsker å markedsføre.

Bruk bildene og videoene til dine kampanjer og på din hjemmeside.

Vi kan også tilpasse videoene med din firmalogo.

Rask og enkel tilgang til digitale bilder kun med få klikk.

Media Hub.gif