print

I am Rives

30 aug 2022 —
Print
Rives

”I am Rives” er den nye globale kampanjen som setter det franske varemerket Rives fra Arjowiggins papirsortimentet i rampelyset.

”I am Rives” er den nye globale kampanjen som setter det franske varemerket Rives fra Arjowiggins papirsortimentet i rampelyset.

Kampanjen bruker flyttbare materialer laget av designbyråen BVD of Stockholm. Fokus har vært lys og kvalitet for både Rives og Rives Sensation og med innflytelse fra sin franske arv.

Kolleksjonen Rives

Rives er et papirsortiment der relevans bare har vokst med tiden. Ettersom digital kommunikasjon dominerer vår hverdag, er det viktigere enn noensinne at vårt trykte materiale fremhever en følelse av luksus. Kundene leter etter en minnerik følelse, noe de får gjennom Rives fantastiske struktur, samtidig som Rives er den perfekte motsatsen mot overdreven skjermtid.

Med sitt navn fra den franske byen der den først ble produsert/laget, har Rives bygget sitt varemerke over hele verden og er mest kjent for sin diskret tekstur som både er tilpasningsdyktig og har høy ytelse i hele trykkprosessen.

De åtte teksturene som utgjør Rives-kolleksjonen er inspirert av mote og stoffer, fra klassiske Tradition, Laid og Linear til de geometriske overflatene i Dot og Design. Visse teksturer som Dot, Tweed og Basane har ingen andre ekvivalenter noen andre steder på papirmarkedet. Selv om kolleksjonen hovedsaklig handler om hvite og kremfargede varianter, tlbyr Rives Tradition også tre dype, sofistikerte nyanser som fremmer sin franske arv: Le Rouge, Le Bleu og Le Noir.

 

Rives-news-2.jpg

Rives Sensation har lagt til en patentert overflatebehandling til utvalgte Rives-teksturer for ytterligere å forbedre fargegjengivelsen og tørkeytelsen, noe som gir høy bildeoppløsning og vakre utskrifter, spesielt på store formater. Uten å endre papirets følelse, gir Sensation-behandlingen et ultramatt utskriftsresultat eller en enestående glanset oveflate.

Både Rives og Rives Sensation er FSC-sertifiserte og kan tilby 100 % resirkulerte alternativer. Begge kvalitetene har en rekke produkter for digitaltrykk. Sortimentet er eksklusivt tilgjengelig hos Antalis.