Siste nytt, Produktnyheter & tips, Grafisk kommunikasjon

Antalis relanserer Olin premium offset

02 sep 2021 —
Print
OLIN-product-banner-MI2-1440x540-crop1440x370.jpg

Antalis relanserer nå Olin premium offset med et nytt design og en utvidelse av sortimentet. Hele Olin-sortimentet ønsker å tilby premium offset og kreativt papir til alle behov.

Antalis relanserer nå Olin premium offset med et nytt design og en utvidelse av sortimentet. Hele Olin-sortimentet ønsker å tilby premium offset og kreativt papir til alle behov.

Et elegant redesign til kreativ grafisk industri

For å fremheve kreativiteten samtidig som man tar vare på Olins førsteklasses kvalitet, har Antalis i samarbeide med Design & Practice fra Holland redesignet Olins design. Med nytt utseende minner Olin-merkevaren om at papir er en viktig faktor for å inspirere til nye ideer og uttrykke kreativitet.

 

olin-design-02-resize400x266.jpg

Utvidelse av Olin Design-serie

Olin Design er et av de største sortimentene av designpapir på markedet. Olin Design fås i 3 overflater, 6 nyanser og 17 gramvekter med tilhørende konvolutter til offset og digitaltrykk. I forbindelse med relanseringen utvides sortimentet til å omfatte 300, 350 og 400 g/m² for å møte de voksende behov på markedet for luksusemballasje.

 

 

Møt den nye kreative papirserien Olin Origins - inspirert av naturens kraft

Dette nye papir- og kartongsortiment kommer i organiske og naturlige nyanser med en subtil og myk overflate som kan forbedre uttrykket på enhver kreativ trykksak.

Olin Origins-serien er inspirert av elementenes råe kraft og fås i 120, 240, 320 g/m² i de nydelige, naturinspirerte fargene: Chalk, Cereal, Pebble, Indigo og Lava Stone.

Olin Origins er det perfekte trykkpapiret til deg som er på utkikk etter organiske fargetoner, en ekthet og en raffineret følelse. Med papirets høye kvalitet, egner Olin Origins seg til alle applikasjoner og gir utmerket fargegjengivelse i offset. Fungerer til de fleste krevende etterbehandlingsteknikker som for eksempel preging i flere nivåer. Olin Origins er også kompatibel med tørrtoner digitalmaskiner og i en overflatebehandlet versjon også med HP Indigo®.

 

olin-origins-01-resize400x266.jpgDet perfekte valgte når miljøet spiller en rolle

Alle Olin Design produkter er klimakompenserte i Skandinavia, og kundene kan bruke klimakompensasjonslogoen på Olin Design.

Olin Origins, som er utviklet for miljøansvarlige designere og trykkere, er produsert av FSC®-sertifiserte trær og etter de høyeste miljøproduksjonsstandarder.

Olin Origins-serien er også medlem av “1% for planeten” og donerer 1% av sine inntekter til nonprofit-organisasjoner for å skape en positiv sosial og miljømessig påvirkning. Organisasjonen ble grunnlagt i 2002, er aktiv i mer enn 90 land og jobber med foreninger innenfor områder som mat, dyreliv, vann og klima.

 

”Olin Origins er inspirert av naturens kraft i sitt design og respekterer det i sin fremstilling. Med dette flotte nye sortimentet, tilbyr vi våre miljøbevisste kunder en ny, elegant mulighet til deres kreative prosjekter. Samtidig som vi garanterer en høy produktkvalitet og trykkbarhet som imøtekommer ethvert behov ”sier Michael Thorvaldsson, Scandinavien Product Manager Print Products hos Antalis.

 

Nye Olin verktøyer

Det oppdaterte sortimentet kan i første omgang oppleves via en rekke nye verktøyer. Blant annet et inspirasjonsverktøy og en prøvemappe. Inspirasjonsverktøyet viser de mest raffinerte trykkteknikkene, fra preging i flere nivåer til utstansing eller hot-foil og inspirerer til å utvikle egne trykksaker. Prøvemappen fremhever en kreativ finish på forskjellige trykksaker, fargegjengivelse og trykk i offset, UV offset og digitaltrykk.

olin-03-resize400x266.jpg

 

Pressekontakter:

Michael Thorvaldsson, Product Manager Print Products Scandinavia, michael.thorvaldsson@antalis.com, +45 3688 0027

Linda Ternstedt, Scandinavian MarCom Manager, linda.ternstedt@antalis.com, +46 10 707 70 31

Espen Johansen, Salgsdirektør grafisk, espen.johansen@antalis.com  +47 901 44 709