Uansett om du skal lage emballasjeløsninger for konsumentprodukter, butikkskilt eller grafiske applikasjoner som kort, bokomslag, rapporter eller brosjyrer, har Antalis en løsning for deg. Vi hjelper deg å velge riktig grafisk kartong.

Uansett om du skal lage emballasjeløsninger for konsumentprodukter, butikkskilt eller grafiske applikasjoner som kort, bokomslag, rapporter eller brosjyrer, har Antalis en løsning for deg. Vi hjelper deg å velge riktig grafisk kartong.

img-packing-board.jpg

papers_640x426.png

Se alle våre produkter til grafisk kommunikasjon

Riktig kartong til din produktemballasje

Grafisk kartong finnes i mange ulike typer og kvaliteter for å passe din emballasjeløsning og ditt budsjett. De er produsert helt unikt for å sikkerhetsstille at de beskytter produktene, samtidig som de kan skape stor oppmerksomhet og merkevarekjennskap i butikkens hyller.

Kartong produseres ikke bare i høye gramvekter. De produseres på en spesiell måte for å oppnå egenskaper som høy styrke, bulk, fleksibilitet og holdbarhett. Uansett om dine produkter tilhører mat-, helse-, detalj- , elektronikk- eller luksusbransjen, har Antalis riktige emballasjeprodukter for deg.

Til luksuriøse prosjekter anbefaler vi Solid Bleach Sulphate (SBS) kartong som er produsert av nye fibre for maksimal hvitet, holdbarhet og trykkvalitet. Det krakkelerer ikke og opprettholder utseende til dine flotte design. Til prosjekter hvor man ønsker maksimal bulk og stivhet, men ekstra lav vekt anbefales folding box (FBB) kartong som en effektiv løsning. Velg mellom hvit bakside GC1 eller kremefarget bakside GC2 klassifiserte produkter, alt etter ditt behov.

Ønsker du en ekstra særpræget løsning til din luksusmerkevare, kan du bruke Arjo Wiggins Creatives kartongløsninger. Utviklet for å gi deg mange designmuligheter til diverse produktemballasje og eksklusive shoppingposer m.m. Flotte farger, strukturer og iøynefallende effekter med et stort utvalg av gramvekter og formater. 

Snakk med oss om idéer, krav og forventninger til ditt prosjekt, så skal vi hjelpe deg med å finne den beste løsningen. 

 

img-packing-board-2.jpg

Du kan foredle dine grafiske prosjekter

Kartong velges ofte til grafiske prosjekter istedenfor standardpapir i høye gramvekter. Ønsker du at dine kataloger, bøker eller brosjyreomslag skal se best mulig ut, med god styrke, stivhet og uten sprekker i ryggen? Man vurderer ofte en bok utifra omslaget, og det er derfor mange velger grafisk kartong som omslag til disse bruksområdene.

Du kan foredle menyer, plakater, gratulasjonskort og gi en optimal kvalitetsfølelse og lang levetid. Lag merkelapper og billetter som forblir like flotte og vanskelig å rive i stykker. Våre SBS-kartongsortiment finnes i ensidig eller tosidig bestrykning slik at man kan differensiere sidene eller oppnå en konsistent opplevelse. Antalis tilbyr også ubestrøket kartong for å få en naturlig, taktil overflate.

 

img-packing-board-3.jpg

Få hjelp til å finne riktig produkt

Du kan alltid kontakte oss for at få hjelp til å finne den riktige kartongløsningen til ditt grafiske prosjekt. Vi har et bredt utalg av kartong på lager, og vi kan også finne en skreddersydd løsning til deg.

Høye standarder for miljø og bæredyktighet

Papirbrukene som leverer våre grafiske kartongserier har høye standarder for miljø og bæredyktighet både når det gjelder råvarer og produksjonsprosesser. Fiber kommer fra nøye forvaltede og bæredyktige skoger, vann renses etter høye, definerte standarder før det slippes ut i elver og havet, og fabrikkens energibehov kommer ofte fra gjenvinningssystemer med materiale fra masseproduksjonen.