Vi bruker ofte gratulasjonskort for å feire store og viktige begivenheter i livet: bryllup, fødselsdager, kjærlighet, høytider etc. Men, de er mye mer enn det. De er et uttrykk for en person som vil invitere, takke, overraske, påminne dem, vise dem kjærlighet eller oppmerksomhet.

Vi bruker ofte gratulasjonskort for å feire store og viktige begivenheter i livet: bryllup, fødselsdager, kjærlighet, høytider etc. Men, de er mye mer enn det. De er et uttrykk for en person som vil invitere, takke, overraske, påminne dem, vise dem kjærlighet eller oppmerksomhet.

img-gretting-card.jpg

Grafisk kommunikasjon

Produkter for grafisk komunikasjon

Papir som velges til et gratulasjonskort og det kreative designet hjelper til å uttrykke hvem personen er.

Med bare litt kreativitet og fantasi kan et kort lages for å imponere og berøre.

Vi tilbyr et inspirerende utvalg av designpapir: premiumfarger, teksturer, overflater etc.

img-gretting-card-2.jpg

Følelsen av sofistikert og elegant papir!

Gratulasjonskort kan ha en meget elegant og sofistikert «touch». Den subtile strukturen til Conqueror er et av de beste valgene. Conqueror Connoisseur 100% bomull er papiret for eksklusive gratulasjonskort eller for bruk ved boktrykkteknikk. Conqueror finnes også i en mengde ulike strukturer og en stor fargepalett.

Med gratulasjonskort ønsker vi å overraske og skape en følelse!

Det kan gjøres gjennom en unik touch & feel med en subtil visuell effekt eller en spesiell farge. Curious Collection sortimentet av kreativt papir har alt dette: farge, berøring og visuell effekt. Seks ulike kreative muligheter kan velges: Matter, Metallics, Skin, Touch, Translucents og den nyeste innovasjonen innen sortimentet, Curious Alchemy.

img-gretting-card-4.jpg
 • Curious Translucents

Hvis du er villig til å legge til en «touch» av eleganse eller et ekstra nivå til ditt gratulasjonskort, vil bruken av gjennomskinnelig papir forbedre ditt design og formidle ditt budskap med den mest subtile effekten. Du kan også bruke ulike nyanser fra Curious Translucents klare, dype, bleke eller skimrende farger for mer kreative alternativer. Tilhørende konvolutter av ulike størrelser tilbys.

 • Curious Skin

Med sin sensuelle berøring og matte, visuelle effekt tilbyr Curious Skin glede for både fingertuppene og øynene. Curious Skin sørger for at gratulasjonskortene forblir urørt ved bruk takket være en unik anti-fingeravtrykksbehandling. Skin tilbyr vakre, homogene, matte farger med en meget glatt følelse. De moderne, djerve fargene øker kreativiteten i hele arbeidet ditt. Med tilhørende konvolutter i ulike størrelser.

 • Curious Metallics

Den naturlige vevde overflaten på Curious Metallics forbedrer deres subtile, men fantastiske metalliske skinn med et bredt utvalg av pastellfarger, sofistikerte nyanser og som tilbyr høy stivhet og perfekt trykkvalitet. Passer perfekt til fødseldagskort eller bryllupskort. Papiret er kompatibelt med de fleste tørrtoner digitalmaskiner og er et enkelt valg for alle små gratulasjonskort.

 • Curious Matter

Med den silkeglatte strukturen av fin sand er Curious Matter et nytt patentert papir som tilbyr en opplevelse som ikke annet: en unik og forvirrende følelse av den umulige kombinasjonen av sand og silke. Denne fantastiske teksturen er overraskende og revolusjonerende og setter i gang kreativitet.

 • Curious Alchemy

Med sitt værbitte, metalliske, hamrede og matte papir blir gratulasjonskortene unike og formidler en urban og maskulin stil. Finnes med tilhørende kvadratiske konvolutter i 16x16cm.

 • Curious Touch  

Med en ferskenlignende følelse, er Curious Touch et helt unikt sortiment som tilfører en sensuell dimensjon til din kommunikasjon.

img-gretting-card-3.jpg

Forsterk din trykksak med farget papir!

Fra myk pastell til levende rødt, rosa, blått og grønt, tilbyr Pop’Set en fantastisk fargepalett som gir deg mulighet til å forsterke dine budskap. Passer til alle typer av bruksområder.

De klassiske gratulasjonskortene kan også avsløre geometriske mønstre og teksturer, et annet symbol for eleganse.

Rives sortimentet inneholder et fantastisk utvalg av mønster som passer til ditt kreative design av gratulasjonskort!

 • Rives Dot: trendy papir med en stikk-mønstret struktur. Finnes i flere lyse nyanser.
 • Rives Design: papir med en punktpreget struktur som tilfører trykksaken noe ekstra. Finnes i flere lyse nyanser med tilhørende konvoluttsortiment.
 • Rives Laid: tradisjonelt antikkrandet papir tilpasset mange bruksområder. Finnes i flere lyse nyanser.
 • Rives Shetland: papir med grov filtmarket overflate i flere lyse nyanser.

 

For tidløse gratulasjonskort tilbyr teksturene fra Rives sortimentet et bredt utvalg av stiler, fra geometriske eller klassiske mønstre til stofflignende. Den eksklusive prikkestrukturen kommer til å gi modernitet til din kommunikasjon der Rives Laid eller Rives Tradition hjelper dine gratulasjonskort med å bekrefte dine ekte verdier.

img-gretting-card-6.jpg

img-gretting-card-7.jpg

 

 

Papir med tilhørende konvolutter

Konvolutten du bruker spiller en viktig rolle for opplevelsen: å sørge for at mottakeren lokkes og oppmuntres til å åpne og lese kortet.
Med vårt brede sortiment kan du få konvolutter uten vindu, farget eller hvitt, gjennomskinnelig eller med en spesiell følelse, lomme eller kvadratisk. Antalis tilbyr et bredt utvalg av konvolutter for å inspirere dine gratulasjonskort.

Personaliser dine kort med digitaltrykk

 • Gratulasjonskort kan personaliseres med foto og unike meldinger slik at mottakeren føler seg veldig spesiell.
 • Gratulasjonskort kan tilpasses og personaliseres enda mer med spesialeffekter som skrives ut digitalt.
 • Hvitt blekk, opphøyet trykk, folie, metallisk blekk, er bare noen eksempler på hva man kan forbedre ved gratulasjonskort med digitaltrykk.