I vår digitale verden er fysiske trykksaker sterkere enn noensinne. Uansett om du sender en invitasjon, en årsrapport eller gir ut en katalog i en butikk, beskriver det mye om relasjonen du har med dine kunder: at du verdsetter dem og at de fortjener et fysisk og taktilt kommunikasjonsmiddel.

Du formidler også ditt varemerke. Det papiret du velger forteller mye om deg! Alt fra brevpapir til brosjyre, nyhetsbrev eller til og med luksusforpakninger. Antalis tilbyr et bredt utvalg av papir og kartong med ulike formater, teksturer, farger og også med miljøvennlige kriterier.

I vår digitale verden er fysiske trykksaker sterkere enn noensinne. Uansett om du sender en invitasjon, en årsrapport eller gir ut en katalog i en butikk, beskriver det mye om relasjonen du har med dine kunder: at du verdsetter dem og at de fortjener et fysisk og taktilt kommunikasjonsmiddel.

Du formidler også ditt varemerke. Det papiret du velger forteller mye om deg! Alt fra brevpapir til brosjyre, nyhetsbrev eller til og med luksusforpakninger. Antalis tilbyr et bredt utvalg av papir og kartong med ulike formater, teksturer, farger og også med miljøvennlige kriterier.

IMG-printing-2-3.jpg

Forretningskommunikasjon og identitet

General-printing-3.jpg

Papir er ikke bare ett media, det er også en del av din varemerkeidentitet, kommunikasjon og grafiske design. Når du lager din forretningsidentitet, bør du tenke på alt materiell som du trenger: visittkort og brevpapir, men også mapper, kort, konvolutter, trykksaker som brosjyrer og kataloger m.m. For å sikre mest mulig konsekvente bilder, anbefaler vi at du bruker kun én papirkvalitet slik at du får samme utskriftseffekt. Det mest brukte til forretningskommunikasjon er hvitt og off-white papir, men du kan også velge lyse farger, pastellfarger eller blande mer livlige farger med lyse toner. Conqueror har det største sortimentet når det gjelder gramvekt, overflatebehandlinger, konvoluttsortiment og vannstempel og har 10 nyanser av hvitt og kremtoner, men også tre nye trendy gråtoner som passer perfekt de hvite. Den rike touchen av Conqueror finnes også med 100% resirkulert masse.

Kataloger og firmarapporter

Skal du lage en årsrapport og vet ikke hvor du skal begynne? En årsrapport er nøkkelen til dine aksjeeiere og hjelper deg kanskje med å skille deg fra andre firmaer. Som en del av din firmaidentitet, bør du nøye velge papiret ut i fra hva du ønsker å oppnå: ønsker du å skille deg ut, vise at du er miljøvennlig, vise kreativitet eller at du er avansert? Du vet vel at du kan tilpasse din årsrapport ved å trykke navn på aksjeeierne?

Du kan utforme din årsrapport internt, spørre ditt trykkeri om de kan ta hånd om den, eller et reklame- og kommunikasjonsbyrå som er spesialiserte på produksjon av årsrapporter.

Hvis du anser at årsrapporten er din viktigste publikasjon og ønsker å imponere, bør du definitivt trykke på Conqueror: fra sin klassiske ribbede tekstur, silkeslett i CX22 finish eller Conqueror Wove. Hva du enn velger, så finner du sikkert et papir som passer perfekt med din varemerkeidentitet og som trykker perfekte tekster, bilder og solide farger. Dessuten kan du bruke ulike farger, spesielt de nye lysegrå for å gjøre det lettere for leseren å se ditt innhold ved å trykke ulike avsnitt i en annen farge.

General-printing-4.jpg

Luksusemballasje

Arjowiggins-Packaging-Samples.jpg

Er du ute etter foldbare eller stive esker/bokser, merkelapper eller poser til ditt firma? Antalis har et utrolig bredt sortiment å tilby deg. Papiret eller kartongen du velger til dine esker er det første møtet med dine potensielle kunder; så det er nøkkelen til å kunne gjøre et stort inntrykk. Fra små, digitale trykk til stor produksjon, tilbyr vi et bredt sortiment for å hjelpe deg med å kunne skille deg ut.

Med Keaykolour kan du få forpakninger med en grov touch, enten i hvitt eller i en av de ulike 48 sofistikerte fargene som perfekt matcher din varemerkeidentitet. Leter du etter superhvite luksusmapper, men i små mengder, kan du bruke Delos i-ton, i en jevn eller lite filtmarkert versjon og helt kompatibel med HP Indigo-maskiner.

I en verden full av kommunikasjon, er direktreklame ofte det siste steget som hjelper deg med å engasjere dine kunder eller markedsføre dine kampanjer. For å sikre at din kommunikasjon tas godt i mot og leses, er et alternativ å velge konvolutter som skiller seg ut fra mengden. Dessuten kan konvoluttenes form hjelpe deg å bestemme størrelsen på din trykte kommunikasjon. Du bør heller ikke glemme å tenke på vekten av det du sender ut, siden det har innvirkning på ditt budsjett.

Med et bredt sortiment av farger og overflater, tilbyr Curious Collection vågale, men sofistikerte konvolutter, fra pastellfarger til den mer grove og spennende touchen av Curious Matter eller et utvalg av gjennomsiktig papir. Ønsker du å produsere et brev eller en invitasjon med et luksuriøst utseende, så er Curious Skin et godt valg med ultramatt papir med høy utskriftsbarhet.

General-printing-6.jpg

Til dine utsendelser kan du bruke papir og konvolutter fra samme sortiment, men du kan også enkelt velge å kombinere ulike sortiment ettersom fargesortimentet for de fleste av våre kreative papir enkelt kan matches. Hvis du skal trykke på store ensfargede områder eller hvis du trenger høy bildegjengivelse, kan Rives Sensation være et perfekt alternativ: i tillegg til at det er et prisvennlig kreativt papir, finnes det i en matt eller silk overflate og med ulike teksturer og et 100% resirkulert alternativ. Ønsker du å lage skreddersydde utsendelser, kan du bruke et bredt sortiment papir tilpasset digitaltrykk fra Arjowiggins Creative Papers i-Tone (r) -serien til Olin Digital eller Digigreen-sortimentet.

Etiketter

General-printing-7.jpg

Da trendene innen design stadig utvikles og forandres, forsøker vi i Antalis å dekke alle kunders behov. Vi har et tilbud av etiketter, selvklebende eller ikke, fra hvite offset eller bestrøket til premium kvalitet slik at vi uansett ditt behov eller prosjektets størrelse, kan oppfylle dine behov.

Alt fra etiketter til Champagne med fin vevd metallisk effekt, til Bordeaux med ribbet kremfarge eller en reklamepakke til daglige produkter eller slitesterke og vannavvisende etiketter. Det finnes virkelig alltid en etikett i vårt sortiment som passer dine behov.

Publisering

Uansett om du trykker et begrenset antall kort eller notisbøker eller trykker hundretusentalls bøker hvert år, har vi eksperter & rådgivere og et sortiment som er dedikert for deg. Avhengig på dine tekniske spesifikasjoner (arkmatet eller ruller, spesifikke størrelser på produkter), ønskemål (trefritt, OBA-fritt, høy lystyrke, ..), budsjett og utskriftsteknikk (fra roto til lito eller highspeed inkjet), kan vi gi deg råd om de mest egnede produktene til ditt prosjekt. Fra Olin, via Pop'Set og Rives Sensation og opp til Conqueror, har vi et tilbud for alle budsjetter og som kan dekke de mest krevende behov til dine kunder.

General-printing-8.jpg