Du vil bli overrasket over papirutvalget Antalis har til dine fotobøker. De vil ta vare på dine spesielle minner.

Du vil bli overrasket over papirutvalget Antalis har til dine fotobøker. De vil ta vare på dine spesielle minner.

IMG-photobook-2.jpg

papers_640x426.png

Produkter til grafisk kommunikasjon

Products-home-mohawk.jpgMohawk Superfine, unikt papir for fotobøker av høy kvalitet

Du vil bli overrasket over Mohawk Superfines luksuriøse appell. Eggshell overflaten har inspirert kjente designere!

Alle liker å ha minner fra en spesiell begivenhet

Antalis har et stort utvalg av papir for å feire alle dine øyeblikk og milepæler.

Antalis har alle produkter til dine fotobøker, fotokort og alle relaterte produkter

IMG-photobook-1.jpg

Minner om en spesiell solnedgang

Du var på rett sted til rett tid for å fange et unikt øyeblikk. Viktigheten av papir begynner å komme opp i tankene dine når du trenger den mest troverdige gjengivelsen av fotograferingen og følelsene dine. Antalis papir kommer til å formidle det unike i dette øyeblikket! For deg har vi valgt Novatech Digital Gloss og Silk, et bestrøket papir som troverdig vil gjengi livlige farger og rike svarte nyanser. Og hvis du også ønsker å dele ditt engasjement for miljøet, tilbyr Antalis en rekke sertifiseringer og resirkulerte bestrøkne papir: Cocoon Gloss og Silk er det beste alternativet.

Appellerer til alle sansene, visuell effekt og berøring med et strukturert papir

Du vil kanskje også appellere til alle sansene, den visuelle effekten og berøringen med et papir med tekstur!

Et papir med et veldig naturlig utseende kan være mer tilpasset til noen bilder. Sensualiteten til en fotografering trenger også et papir som vil dele samme mykhet og følelser. Antalis tilbyr det største utvalget av ubestrøket papir av høy kvalitet med mange forskjellige overflater og teksturer. Vi har valgt to flaggskip i Antalis sortimentet:
Olin Digital Smooth som er perfekt for myke, umettede bilder og enkelt design, og Mohawk Superfine Eggshell Digital with i-Tone® da den gir en legendarisk arkformasjon og overflate.

IMG-photobook-4.jpg

IMG-photobook-5.jpg

Alle eksepsjonelle øyeblikk fortjener eksepsjonelt papir!

Det kan være lurt å dele et veldig spesielt øyeblikk i livet ditt; et ultra kreativt og inspirerende papir er alt du trenger! Antalis er stolte av å tilby det mest omfattende utvalget av premium kreativt papir, inkludert de kjente merkene Conqueror, Rives, Cuious Collection, Pop’Set og Keaykolour.  Dette utvalget av førsteklasses papir skyver grensene i alle retninger: farge, berøring og visuell effekt.

For hvert av disse merkene er det laget et utvalg av gramvekter, farger og teksturer i digitale formater som er klare til trykking (for digitale teknologier og flytende og tørrtoner).

Innholdet i fotobøkene dine fortjener omslag av høy kvalitet

Antalis har et rikt utvalg av kartong for myke og stive omslag

Når det kreves bulk og stivhet for trykk og konverteringsteknikker, har Antalis et utvalg av premium bestrøket og ubestrøket kartong som har finishen tilpasset ditt design og innhold, som f.eks. Invercote G - en trippelbestrøket kvalitet med matt overflate. 

IMG-photobook-9.jpg

Bildene dine kan ha et aktivt liv, mye mer dynamisk enn i en fotobok!

IMG-photobook-7.jpg

Antalis har et innovativt utvalg av medier for kalendere som er tilpasset vegger og skrivebord, for postkort og gratulasjonskort.

Lag et unikt bilde som holder fast i minnene dine med Antalis magnetisk papir. MagneCote er det første magnetpapiret som kombinerer et bestrøket papir med et eget magnetisk belegg for å lage et papir som kan trykkes, perforeres, utstanses og lamineres.

Postkort eller gratulasjonskort kan tilpasses med videoer!

PowerCoat® Alive - et helt unikt, fleksibelt papir som er bindeleddet mellom trykksaker, smarttelefoner og web

PowerCoat® Alive tilhører verdenen av tingenes internet. Dette er verdens første klart for bruk NFC-papir som innleder en ny æra i intelligente trykte medier!

IMG-photobook-8.jpg

Hva med fremtiden?

IMG-photobook-6.jpg

Fotomarkedet er et vekstmarked!

Fotovarer som er trykt på digitale produksjonspresser fortsetter å selge veldig godt som gaver. Det totale vesteuropeiske fotomarkedet forventes å vokse med en CAGR (Compund Average Growth Rate) på 4% og øke til 112 millioner enheter innen 2019 (Kilde: Infotrends). Når det gjelder volum, representerer fotokort den største andelen av markedet, men fotobøker generer størst inntekt.