Download our White paper today

Visuell kommunikasjon: sammen for en mer bærekraftig bransje

Den kontroversielle PVC-plasten

Får du mange spørsmål om PVC fra dine kunder? Det er ikke så rart da diskusjonene om dette materialet og hvordan det påvirker miljøet er mange. Men alt er ikke svart/hvitt. Derfor har Antalis valgt å fordype seg i dette temaet, for å belyse nyansene – og ikke minst - rett faktagrunnlag.

Last ned guiden og få informasjon om både PVC og PVC-frie produkter slik at du har mulighet til å ta gjennomtenkte beslutninger samt få svar på dine spørsmål.

I guiden ser vi på spørsmål som:

  • Hva er PVC, og hvordan påvirker materialet miljøet i løpet av sin livssyklus?
  • Er det fornuftig å bruke PVC eller ikke?
  • PVC: Produksjon & resirkulering – hvordan fungerer det?

 

  • Hvordan velger vi riktig produkt:     
    • Display & skilt            
    • Selvklebende film og folie
 

Verden har blitt mer bevisst på betydningen av bærekraftige produkter og råvarer, og det samme gjelder for trykkerier og skiltmakere. For å ta de rette valgene er man avhengig av innsikt og faktaopplysninger. De fleste mennesker ønsker å gjøre ting riktig, og Antalis ønsker å hjelpe deg med å ta de beslutningene som er best for din kunde, deg og miljøet.

Vårt mål er å hjelpe deg med å ta gode produktvalg, uansett om råmaterialet er PVC eller PVC-fritt, slik at du er forberedt på å svare på spørsmål fra dine nåværende og framtidige kunder.

Gå ikke glipp av denne muligheten!

 

Last ned vår guide i dag

White_Paper

*Ved påmelding aksepterer du at vi sender deg e-post med informasjon om våre produkter, tilbud, kampanjer samt annen relevant informasjon og invitasjon til arrangementer ca 1-3 ganger i måneden. Du kan når som helst avmelde deg via link i e-postene.

**Klikk her for å lese om Antalis Personvernerklæring.