banner_averytraining_certified_sml.jpg

Sertifisering med kunnskapen og referansene kundene dine ser etter!

Denne unike sertifiseringen beviser ovenfor dine kunder at din bedrift er eksepsjonell. Sertifiseringen gir deg innpass i et globalt nettverk av spesialister innen grafiske applikasjoner.

Bli en del av eliten

Avery Dennisons sertifisering gir meg mange fordeler og er en fantastisk mulighet til å differensiere seg på markedet blant bilfolierere.

Men det er ikke alt, du får også:

  • Mulighet til å tiltrekke deg nye kunder, via global eksponering på Avery Dennisons hjemmeside, som en sertifisert spesialist på deres vinyler.
  • Et sertifikat som du kan vise dine kunder.
  • Bli en del av et nettverk bestående av Avery Dennisons sertifiserte spesialister.
  • ICS-garantier ved prosjekter med høy verdi.

 

Hvordan gå frem

Når du har bestemt at du ønsker å sertifisere deg, får du en guide du skal lese gjennom . Den forbereder deg samt beskriver hva du skal gjøre på testen. Avery Dennison kan bistå med utstyr, men de anbefaler at du tar med eget. Omtrent 1-3 dager etter testen får du vite resultatet.

Det er sterkt anbefalt at man gjennomfører Avery Dennisons videregående folieringkurs før man vil sertifisere seg, for å være godt forberedt.

 

Det ultimate beviset

Ved å sertifisere deg, tar du virksomheten til helt nye nivåer og åpner opp mange flere muligheter for jobboppdrag. Hvis du ønsker å satse på bilfoliering og grafisk dekorasjon, er denne sertifiseringen det beste av det beste. Og, vi hjelper deg gjerne med å komme dit!

 

Fyll ut dine kontaktopplysninger, så finner vi sammen frem til et tidspunkt for kurset.