img-services-packaging-consul-8.jpgVi tenker utenfor boksen, esken, folien.....

...og kan hjelpe deg når du har et konkret emballasjeproblem eller bare gjerne vil vite om du kan gjøre tingene smartere, enklere eller billigere.

Med mer enn 100 års erfaring vet vi hva vi snakker om når vi snakker om emballasje. Derfor kan vi rådgi deg om både materialevalg, pakkeprosess, håndtering, transport, lagerplass, kundeopplevelse, miljøpåvirkning … og hvordan alle enkeltdeler påvirker hverandre.

Selv små tids- eller prisbesparelser på den enkelte enhet kan til slutt gi store positive resultater. La oss se på din emballasje og forsyningskjede. Kanskje det er store besparelser som venter …

VIL DU HA råd & HJELP?

Send inn skjema, så kontakter rett person deg.

Fyll ut kontaktskjema

Kundecase

img-services-packaging-consul-6.jpgEn studie fra Seabrooks potetgull

“Resultatene var fremragende, og vi kunne se reelle produksjonsfordeler og kostnadseffektivitet. Det var tydelig at ved å investere i nytt utstyr og bytte til en bedre strekkfilm, ville vi ikke bare kunne øke produksjonen, men vi kunne også se at det var betydelige kostnadsbesparelser å oppnå».

Lee Burkill, PRODUKSJONSSJEF VED Seabrook POTETGULL

img-services-packaging-consul-9.jpgEn studie om emballeringsutstyr

Antalis foreslo installasjon av 4 Lantech S300XT halvautomatiske pallepakkere i et UK-basert DIY-distribusjonsselskap og hjalp dem med å redusere avfall, forbedre helse og sikkerhet og kutte kostnader med over 60%.