innovation, trends, Siste nytt, packaging-expertise, master-in

Oppdag vår innovative Paper Stretch Master’in Performance

08 nov 2023 — Packaging; Emballasje; Innpakning; Miljøvennlig emballasje; Paper stretch
Print
A paper-based solution for manual and machine wrapping

Fordi kundene våre er like opptatt av miljøpåvirkningen fra aktivitetene sine som vi er, gikk ekspertteamet vårt sammen med en papirprodusent for å utvikle en effektiv løsning for strekkfilm i papir.

Fordi kundene våre er like opptatt av miljøpåvirkningen fra aktivitetene sine som vi er, gikk ekspertteamet vårt sammen med en papirprodusent for å utvikle en effektiv løsning for strekkfilm i papir.

Et ressurssterkt materiale

I stedet for å prøve å finne opp noe nytt, ønsket vi å finne nye og innovative måter å bruke et velkjent, eksisterende materiale på. Det gjorde vi ved å bruke kreppapir til å lage strekkfilm av papir med høy ytelse. Til tross for at det ser slik ut, er kreppapiret som brukes i Paper Stretch Master' in Performance, fleksibelt nok til å strekke seg og dermed motstå riving når varene pakkes (mer om dette senere).

Vi brukte det beste naturen hadde å by på: et monomaterialprodukt laget av 100 % papirfibre, uten belegg (ingen lim, ingen PE) - noe som gjør det fullstendig resirkulerbart og enkelt å kaste i papiravfallet.

For at du skal få en bedre forståelse av egenskapene til dette materialet, finner du her en tabell som sammenligner vår Paper Stretch-løsning med plast:

Comparison-to-lldpe-films 2.jpg

For den enkleste bruken

Nå som du vet litt mer om denne Paper Stretch Innovation, vil du sannsynligvis gjerne vite hvordan den fungerer. Ikke bli overrasket hvis vi forteller deg at den er like enkel å bruke som sammensetningen er enkel.

Og fordi et bilde sier mer enn tusen ord:

 

 

 

 

  • INGEN limprikker eller belegg er nødvendig mellom papirlagene.
  • Det trengs heller ingen spesielle maskiner. Det fungerer på både halvautomatiske og automatiske pakkemaskiner.
  • INGEN spesialdispenser er nødvendig, ettersom manuelle ruller passer til standard dispensere.

Machine roll

1790596 Paper Stretch Maskinrull

Hand roll

1790585 Paper Stretch Håndrull

Er dette produktet noe for deg?

Vi vet at dette innovative Master'in-produktet kommer til å vekke oppsikt. Og det viktigste for oss er at dine produkter blir pakket inn på en trygg måte, slik at den kan leveres i sin opprinnelige form. Her er derfor (som lovet) en liste over bruksområdene den er best egnet til.

Vi anbefaler at kundene våre bruker den på lette paller (ca. 300 kg) som ikke er høyere enn 120 cm og liten bevegelse på innholdet (som f.eks væske). Paper Stretch Master'in Performance fungerer også best på paller som ikke har store hulrom.

Nå til forsendelsesbetingelsene: Vi anbefaler at den kun brukes til direkte forsendelser (fra avsender til mottaker). Det fungerer utmerket til intern oppbevaring (særlig for å beskytte mot støv) og som en internlogistikk løsning. Og til slutt, som med alt papir, anbefaler vi at det kun brukes i tørre områder (i fuktige områder kan papiret forringes over tid).

Vår siste tanke

Hvis det er nødvendig, kan du alltid kombinere Paper Stretch med et ekstra beskyttelseslag, for eksempel antiglidpapir, hjørnebeskyttelse eller stropper, for å øke motstandsdyktigheten. Men alt i alt er denne løsningen testet hos Antalis Packaging, og hvis den brukes under de rette forholdene, vil den være svært effektiv. 

Så der har du det! Nok en innovativ Antalis-løsning som vil tilfredsstille alle som ønsker en mer bærekraftig emballasje og et alternativ til plaststrekkfilm.

 

Interessert i å teste? Kontakt oss:

Dan Idar Rye Kristensen, Produktsjef Packaging,

Mail: danidar.kristensen@antalis.com 

Tlf: 48 28 31 18