Logistical performance, Siste nytt, packaging-expertise, Inspirasjon

Med Multilayer sparer du penger og skåner naturen

15 jun 2022 — Multilayer, strekkfilm, emballasje
Print
email-banner(1096×519px).png

Leveransen må komme frem sikkert, slik er det bare. Derfor velger vi en ekstra tykk strekkfilm når varene skal pakkes. Slik trenger det ikke være lenger. En ultratynn og sterk strekkfilm finnes på markedet. Gode nyheter for både klimaet og firmaet.

Leveransen må komme frem sikkert, slik er det bare. Derfor velger vi en ekstra tykk strekkfilm når varene skal pakkes. Slik trenger det ikke være lenger. En ultratynn og sterk strekkfilm finnes på markedet. Gode nyheter for både klimaet og firmaet.

 

Lurer du på hvilken strekkfilm som passer ditt behov? Vår guide gjør det lettere for deg å velge riktig strekkfilm.

 

Strekkfilm guide

 

Bestill en kostnadsfri strekkfilmtest.

Vi kan hjelpe firmaet ditt med å velge riktig strekkfim.

 

Bestill strekkfilmtest

Suksess med lag på lag


Den tynne strekkfilmen heter Multilayer. Den tradisjonelle strekkfilmen består av et tykt lag LLPDE (Linear Low Density Polyethylen), men Multilayer består av mange tynne lag LLDPE. Dette er en konstruksjon som har vist fantastiske resultater og beskyttelse ved transport.

 

 

 

Lavere CO2-utslipp og lettere jobb

Tester har vist at en 10 my Multilayer-film har samme belastningsstabilitet som en tradisjonell 17 my-film. Multilayer har en tykkelse på 3-4 my. Dette reduserer plastforbruket mye ved palletering, noe som resulterer i et mye lavere CO2-utslipp. Det tynne laget av plastfolie gjør også at det er plass til flere meter film per rull. Dette gjør arbeidsdagen lettere med færre bytter og mindre løft.

 

Multilayer sträckfilm

 

 

Reduser strekkfilmkostnadene

Det kan dessuten lønne seg økonomisk å gå over til den nye modellen. Til tross for at en Multilayer-rull koster litt mer, så blir prisen totalt lavere på grunn av de ekstra meterne film per rull. Dermed kan et firma redusere sine strekkfilmkostnader med cirka 30-60 prosent ved å bytte til Multilayer.

Kjøp Multilayer her

foodtrade

Åsa Frisk

Account Manager

 

Vi optimerte Food Trades bruk av strekkfilm. De hadde tidligere en standardfilm på 20 my. Vi testet vår 12 my Multilayer med et meget godt resultat. Food Trade gjorde en kostnadsbesparelse på 37 % og reduserte forbruket med 69 %.

Bestill strekkfilmtest

Kilometerlange fordeler på kun 10 minutter

Ofte tar det kun et par minutter å teste filmen og overbevise kunden. ”Fordelene taler helt enkelt for seg selv. Lavere kostnader, bedre arbeidsmiljø, bedre lastestabilitet og et renere klima. Det kaller jeg grønn fornuft" sier Mads Frogner, Key Account Manager emballasje.

Eksperter som kan hjelpe deg

Våre eksperter forstår kompleksiteten i forpakningsprosessen og ser mulighetene innen produksjon, logistikk og e-handel. Sammen med deg finner de en løsning som optimerer din produksjon og reduserer dine kostnader. Vårt spesialister utvikler forpakninger tilpasset din produksjon. De forbedrer produktiviteten, kvaliteten og miljøavtrykket til firmaet ditt. Ønsker du også hjelp?