Siste nytt, visual-communication

Hvordan kan ditt firma bli mer miljøvennlig

26 sep 2023 — Hvordan kan ditt firma bli mer miljøvennlig
Print
PVC – environmental culprit or the signmaker’s best friend?

Vi i Antalis vil gjerne jobbe sammen med deg som et team. Her gir vi deg noen eksempler på hvordan virksomheten din kan bli mer miljøvennlig – ett skritt av gangen.

Vi i Antalis vil gjerne jobbe sammen med deg som et team. Her gir vi deg noen eksempler på hvordan virksomheten din kan bli mer miljøvennlig – ett skritt av gangen.

How_to_improve_pvc_tall.jpg

 

 

Noen eksempler på hvordan du som skiltmaker kan være mer miljøvennlig:

Bygg merkevaren din rundt miljø

Hvis du jobber med produkter for innendørs bruk, prøv forskjellige typer materialer. For eksempel blir butikkplakater med kampanjer eller salgstilbud, vanligvis brukt i én eller to uker og deretter kastet. I slike tilfeller er PVC unødvendig, og materialer som papir, fiber eller papp er det mer bærekraftige valget. Det kan se annerledes ut enn det du er vant til da skiltet kan bli litt skjevt og svulmet ut etter en uke eller to. Men i stedet for å fokusere på noen små negative sider, snu på det, og bygg merkevaren din rundt miljøaspektet. Som et eksempel; hvorfor ikke sette opp skilt i butikken som viser kundene hvor mye plast du sparer ved å ha disse plakatene? Dette kan være en fin måte å styrke merkevaren din på og skape verdi for kundene.

Bruk tynnere materiale

En enkel måte å redusere plastforbruket betraktelig på er å lage skilt eller plakater tynnere enn vanlig. Hvis en skjerm vanligvis er 10 mm, kan den kanskje være 5 mm i stedet? Hvis en rullefilm vanligvis er 400 mikron, hvorfor ikke heller prøve 200 mikron? På denne måten kan du halvere plastforbruket ditt.

Samle bestillingene dine

Et annet eksempel på hvordan vi i Antalis hjelper kundene våre med å bli mer bærekraftige, er ved å oppmuntre dem til å samle alle bestillingene sine i én leveranse i stedet for å gjøre f.eks. tolv kjøp som resulterer i tolv leveranser. Vi minner kundene på å tenke på miljøet når de bestiller fra oss. I tillegg er det også praktisk og kostnadseffektivt.

Alle små ting hjelper 

Noen firmaer tilbyr gratis resirkuleringsprogram for sine printere. Ved enkelt å fylle ut et skjema på nettet, vil et avtalt firma hente kassetter og sørge for at de resirkuleres på riktig måte.

Lag en plan

Når det gjelder resirkulering, må hele bransjen bli bedre. Vi bør starte med å tenke på hvordan bedriften kan samle inn og kaste produkter ved hjelp av resirkulering.