Kundeservice åpent man - fre kl 08.00 - 16.00
KONTAKT OSS
Begivenhet, Siste nytt, antalis-interior-design-award, visual-communication

Ny utgave av Antalis Interior Design Award i 2022

01 okt 2022 —
Print
AIDA-inpage-banner.jpg

Vi har gleden av å annonsere den tredje utgaven av Antalis Interior Design Award med oppstart 1. oktober 2022 - la deg inspirere!

Vi har gleden av å annonsere den tredje utgaven av Antalis Interior Design Award med oppstart 1. oktober 2022 - la deg inspirere!

De første to utgavene av Antalis Interior Design Award i 2017 og 2019 var en stor suksess. Det ble sendt inn nesten 800 bidrag fra mer enn 29 land, og 61.000 besøkte Antalis Interior Design Award-websiden. Samtidig var det svært god synlighet i media og på sosiale medier.

Fra 1. oktober 2022 til 31. januar 2023 inviteres interiørdesignere, arkitekter, trykkerier, montører og andre kreative til å sende inn deres interiørprosjekter hvor det er benyttet minst ett produkt kjøpt hos Antalis. De flotteste prosjektene vil bli lagt frem for en jury bestående av internasjonale aktører innen design.

 

Enkel og rask registrering

Registrering av bidrag gjøres online på AntalisInteriorDesignAward.com fra 1. oktober 2022 til 31. januar 2023. Alle godkjente bidrag vil offentliggjøres i galleriet, noe som gir økt synlighet for deltagerne i løpet av hele konkurransen.

 

Besøk AIDAs hjemmeside

Dristighet og kreativitet i hjerte av Antalis Interior Design Award

I denne konkurransen kan du virkelig vise frem din kreativitet. Dette er en plattform hvor dristige og kreative bidrag fra hele Europa og andre steder, blir vist frem.

Vår hovedhensikt med konkurransen er å gi kreative sjeler en arena hvor de får frie tøyler til å vise verden hva de kan.

 

Kategorier

Sugamour

Miranda Design Solutions – Lithuania 

 

Konkurransen vil premiere de beste pågående eller gjennomførte prosjektene fra slutten av forrige utgave (1. februar 2020) til konkurransens slutt (31. januar 2023). Fagfolk (arkitekter, designere, montører, reklamebyrå) kan konkurrere i en eller flere av følgende kategorier: Hospitality, Retail, Office, Home, og Public building.

 

Tre spesialpremier

Antalis Design Award ønsker å fremme kreativitet ved å bruke et utvalg av produkter som reflekterer dagens trender. Derfor har konkurransen lagt til tre nye premier: Premie for «Special Interior Film» og «Special Windows Film».

Deltagere som bruker Coalas dekorative vegg- og vindusfilmer vil også være kvalifisert til en av disse premiene eller begge. Antalis tilbyr dessuten ansvarlige løsninger for å møte det voksende markedet for bærekraftige alternativer og resirkulerte materialer.

Deltagere som ønsker å konkurrere i premie for «Special Sustainable», kan bruke en av de miljøvennlige produktene med mer enn to stjerner i Antalis Green Star System.

 

Premie for originalt mønster

To vinnere blir premiert for «originalt mønster» en kategori som er skreddersydd for de spesielt kreative (illustratører, designere, kunsthøyskolestudenter). Vinnerne får tilbud om trykking av deres mønster på et medium fra Coala som de selv velger.

 

3D-prosjekt på en hvit modell – kantine

For fagfolk og studenter som ikke har noen pågående eller ferdige prosjekter å sende inn, er det mulig å bruke en 3D-modell, som Antalis har laget. Denne kan dekoreres digitalt med produkter fra Coala-sortimentet. I årets utgave av konkurransen er modellen en kantine.

 

3D projects on a white model - Canteen

 

De 12 vinnerne blir annonsert mars 2023. Overrekkelsen av premiene vil foregå på en prestisjefylt tilstelning i Paris, 30. mars 2023. Vinnerne vil få en omfattende mediedekning samt synlighet på konkurransewebsiden Antalis gallery, på sosiale medier, på Antalis hjemmeside og på internasjonale messer og kundearrangementer i Europa og i andre land.

 

Antalis Interior Design Award: informasjon om juryen

Alle prosjektene vil bli forelagt en internasjonal jury bestående av 10 verdenskjente aktører innen design fra flere europeiske land.

 

  • Storbritannia, Grant Dudson, kreativ directør @Chorus
  • Polen, Paweł Brodzik, administrerende direktør i Tetris
  • Frankrike, Julien REIBELL, administrerende direktør i Altavia Pallas 
  • Litauen, Rūta Bužinskaite, medeier i Blank Page, Interiørdesigner, foreleser
  • Tyskland,  Corinna Kretschmar-Joehnk, grunnlegger & partner i JOI-Design Innenarchitekten
  • Ungarn, Andrea Hegedűs, professor Budapest Metropolitan University, Art Director, Textile and Fabric Design
  • Romania, Laura Pietrusel , interiørarkitekt & vinner av Antalis Interior design Award 2020
  • Norge, Linda Steen, AS Scenario interiørarkitekter MNIL
  • Tsjekkiske republikk, Radek Váňa, redaktør av arkitektmagasinet ARCHIZOOM
  • Internasjonal, Bittor Sanchez-Monasterio, ACCOR HOTELS Global Vice President Design Economy & Midscale Brands