Kundeservice åpent man - fre kl 08.00 - 16.00
KONTAKT OSS
Siste nytt

Antalis håper å se deg på FESPA i Berlin
31.05. – 03.06.2022!

27 apr 2022 —
Print
FESPA-news-banner.jpg

Årets viktigste messe for alt innen skilt & dekor vil i år bære preg av et sterkt fokus på bærekraft og er en gylden anledning til å oppdatere seg på et område «alle» tidligere bare har snakket om, men som i 2022 ser ut til å ta av for alvor. Antalis Norge stiller selvsagt med sterk representasjon på FESPA – møt oss da vel!

Årets viktigste messe for alt innen skilt & dekor vil i år bære preg av et sterkt fokus på bærekraft og er en gylden anledning til å oppdatere seg på et område «alle» tidligere bare har snakket om, men som i 2022 ser ut til å ta av for alvor. Antalis Norge stiller selvsagt med sterk representasjon på FESPA – møt oss da vel!

vil du ha kostnadsfri entré TIL FESPA?

På Antalis’ internasjonale stand, C25-A55, vil du gjøre deg kjent med Antalis’ nye bærekraftprogram for visuell kommunikasjon, som foruten en rekke nye produkter (som for eksempel Coala Airboard) består av et eget klassifiseringssystem som gjør det enklere for deg å gjøre bevisste miljøvalg når du velger materiale til jobbene dine.

Antalis’ portefølje av interiørprodukter vokser stadig (nå sist med Coala Windows Decor – en ny serie med tidsriktige og smakfulle vindusdekorfilmer) og er verd et besøk i seg selv for deg som ønsker inspirasjon og input til et av de største vekstområdene i vår bransje.

Sist, men ikke minst: Arlon og Antalis inngikk i fjor en global distribusjonsavtale, og hvor vi i Norge allerede har opplevd en massiv interesse for disse høykvalitetsproduktene. Gjør deg kjent med Arlon på FESPA hvor vi vil ha spesielt fokus på SLX+ (unik, støpt vinyl for bilfoliering) og Arlon Premium Color Change – en helt ny serie med trendy farger for helfoliering av bil.

Vår monter på FESPA

Slik treffer du oss

Antalis’ norske medarbeidere på FESPA veksler mellom å stå på stand og å gå rundt på messen, og vi møter deg gjerne der nede, både for en uformell prat, eller for produktgjennomgang på vår stand, eller hos våre samarbeidspartnere. Ta kontakt med din Antalis-kontakt, eller gjerne direkte med en av våre representanter på FESPA for mer informasjon om årets messe:

 

Rune Tangen

Salgssjef maskinvare

Tel:      911 86 883

Epost: rune.tangen@antalis.com

Viser deg gjerne siste nytt fra HP på deres stand (25-A51). Det er stort press på HP-standen. Vi anbefaler at du booker demo  direkte med Rune på forhånd for best mulig opplevelse.

 

Tor Lein-Stenberg

Tel:      940 50 605

Produktspesialist, Arlon/Epson

Epost: tor.stenberg@antalis.com

Kontakt Tor dersom du er spesielt opptatt av enten Arlon/Avery eller Epson storformat. Tor vil være tilgjengelig både for å vise deg Arlon på Antalis’ egen stand eller for demonstrasjon av Epsons spennende storformatskrivere for skilt & dekor på Epsons stand 4.2-C30. Kontakt enten Tor på forhånd, eller direkte på messen.

 

Christine Sagstuen

Produktspesialist Grafisk

Tel:      975 11 897

Epost: Christine.sagstuen@antalis.com

Kontakt Christine for alt innen interiørdekor og storformatmedia. Christine viser deg gjerne rundt på Antalis’ og Averys stand og vil gi deg en god introduksjon både til interiørdekor, bærekraft og alt innen bildekor.

 

 

 

Rune_tangen_125x156.jpg

 

 

Tor_farge_125x156.jpg

 

 

 

 

Christine125x156.jpg

Vi ser fram til messen og håper du besøker oss på vår stand 25-A55!

 

Registrer deg kostnadsfritt her.

 

Våre samarbeidspartnere:

  • Avery - stand: 3.2-A50
  • HP - stand: 25-A51
  • Epson - stand: 4.2-C30