Sammen kan vi bidra til mer bærekraftig visuell kommunikasjon

Miljøet roper om hjelp. Vi vet det, kundene våre vet det, og deres kunder vet det. Som ledende distributør innen grafisk industri, må vi sammen med kundene våre samt sluttbrukerne, ta et større ansvar for å bidra til en mer bærekraftig bransje.

Sammen kan vi bidra til en mer bærekraftig visuell kommunikasjon

HVIS VI STÅR SAMMEN, KAN VI GJØRE EN FORSKJELL.

Det er på høy tid at råmateriale og gjenvinning får større fokus innen skilt og display. Det er mye mer enn bare en visjon – det er vårt engasjement. En mer miljøbevisst bransje er ikke bare bra for planeten, det er også verdifullt for samfunnet, bedrifter og privatpersoner. Forbrukerne forventer mer ansvarsfulle produksjonsmetoder og produkter fremover, og de bedriftene som velger å tilpasse seg i dag er bedre rustet for fremtiden.

 

VI HJELPER DEG Å TA ANSVAR.

For å oppnå en tydelig endring i grafisk bransje fokuserer vi på ansvarsfulle innkjøp, uavhengige karaktersystemer og miljøvennlige produkter samt å veilede og støtte kundene i omstillingen mot mer miljøbevisste materialvalg.

raindrop.jpg

Ansvarsfulle produsenter

Helt siden 2013 har vi vært engasjert i å styrke en ansvarsfull forsyningskjede. For å underlette arbeidet har vi utviklet ANTRAK®. Denne digitale plattformen gjør det mulig å følge produktet gjennom hele forsyningskjeden. Via verktøyet kan vi samle inn, sentralisere og analysere data – inklusiv etterlevelse av standarder, sporbarhet og CSR-forpliktelser.

Karaktersystem

Det er en selvfølge at vi tar ansvar for våre handlinger, men også at vi kan bevise det. Gjennom systemet Green Star System™ rangerer vi produkters miljøvennlighet gjennom to nøkkelfaktorer: råmaterialer og endt levetid. Alle produkter får en karakter på en skala mellom null og fem stjerner. Målet er at du skal kunne ta mer bevisste valg når det gjelder råmateriale og gjenvinning ved kjøp av media til storformat. På denne måten kan du også tydelig vise informasjonen om produktene for dine kunder. Målet er at 75 % av alle produktene våre skal ha oppnådd tre stjerner eller høyere innen år 2030.

 

beige.jpg

 

water.jpg

Det rette produktvalget

Plast kan i flere tilfeller være et fantastisk materiale. For visse applikasjoner vil det også være det fornuftige valget, da det ikke alltid finnes et reelt alternativ til plast. Et eksempel er varmereflekterende vindusfilm som reduserer innetemperaturen, eller interiørfolier som kan senke behovet for store renoveringer. Men det utelukker ikke på noen måte at det er mye å vinne på å bytte ut fossilbaserte materialer med resirkulerte, gjenvinnbare og trefiberbaserte løsninger når det er mulig.

Vi tilbyr en rekke produkter av fornybare råmaterialer og gjenvinnbare alternativer for både innendørs- og utendørsapplikasjoner for visuell kommunikasjon. Dessuten gir de et like godt resultat som tidligere.

Vi hjelper deg gjennom forandringen

Du har sikkert et ønske om å være en mer ansvarsfull bedrift som tar bevisste valg, samtidig som du har et budsjett du må forholde deg til og forventninger til prosesser og kvaliteter som skal oppfylles. Vi forstår at det er mye å tenke på, og en slik forandring kan føles kompleks.

Antalis’ spesialister innen storformat står klare til å lytte, forstå behovene dine, utforske nye alternativer og hjelpe deg på veien mot en smidig, miljøfokusert omstilling som både er effektiv og viktig for dine langsiktige mål.

 

leaf.jpg


 

dandelion.jpg

Kan vi regne med deg?

Vi kan ikke gjøre dette alene, og vi kan ikke gjøre alt samtidig. Vi har derimot et felles mål, og det er å bygge en mer miljøbevisst bransje innen visuell kommunikasjon.

Vi har en stor jobb foran oss, og som en markedsledende bedrift har vi lagt grunnlaget for å skape fremskritt. Vi håper du vil være med på reisen, slik at vi sammen kan gjøre en stor forskjell. La oss ta skrittet fremover sammen!

 

Kontakt oss! Antalis’ spesialister innen storformat står klare til å lytte, forstå behovene dine, utforske nye alternativer og hjelpe deg på veien mot en smidig, miljøfokusert omstilling som både er effektiv og viktig for dine langsiktige mål.

gss-low.jpg
Ta mer bevisste valg når du kjøper media til storformat
Gjennom vårt Green Star SystemTM rangerer vi produkter ved hjelp av to nøkkelfaktorer: råvare og resirkulerbarhet. Alle produkter får en karakter på en skala mellom null og fem stjerner

 

 
 
 
Miljøfokusert omstilling

Vårt mål er å redusere mengden produkter av komposittmateriale og bruke mer resirkulerbare materialer.

 

 

gss-low3.jpg

Antrak
Antrak®, din garanti for at Antalis tar ansvar i vår forsyningskjede. Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre og optimere våre prosesser og sikkerhetsstille dokumentasjon.

Les mer