Vi har papir til alle formål

Med et bredt sortiment av papir, kartong, konvolutter samt designpapir, syntetisk papir og etiketter, hjelper Antalis deg med din trykte kommunikasjon.

Siden vi er den ledende papirgrossisten i Europa, tilbyr vi mer enn bare produkter: vi hjelper deg også med å utvikle ditt forretningsområde innen digitaltrykk, vise kreativitet og å oppnå dine grønne mål.

Products-home-image.jpg

Kundeservice
Har du spørsmål, eller trenger du hjelp & råd?
Vi hjelper deg gjerne:
*man-fre: 8.00-16.00
Fyll ut kontaktskjema

Designpapir

conqueror-logo.jpg

Conqueror er kjent over hele verden som et premium kvalitetspapir til forretningskommunikasjon og kreativ kommunikasjon.

keaykolour-logo.jpg

Vågal og spennende, levende og allsidig. Keaykolour kombinerer kvalitet med innovasjon i et unikt sortiment av papir og kartong.

olin-colours-logo.jpg

Olin colours er en ny kolleksjon av farget designpapir.  Med 26 moderne farger fra de lyse nordiske nyanser til varme og intense farger. Olin Colours er det siste tilskuddet til Olin familien.

curious-logo.jpg

Det mest innovative sortimentet av designpapir i kun én kolleksjon: Matter, SKIN, Touch, Metallics og Translucents.

rives-logo.jpg

Det kjente sortimentet av papir og kartong med struktur. Brukes til reklame, selskapsinformasjon og emballasje. Finnes i 5 ulike overflatestrukturer.

olin-origins-logoKreativt papirsortiment i 5 organiske farger med ru overflate og en diskret soft touch. Olin Origins er medlem av 1% for the planet.
 

Ubestrøket papir

Products-home-olin.jpg

Det mest komplette premium offset sortimentet på markedet med 18 ulike gramvekter og 5 nyanser av hvit. Perfekt valg for effektiv kommunikasjon.

Print Speed

Et optimalt ubestrøket offsetpapir med meget høy kvalitet. Høy hvithet, høy bulk, fremragende kjørbarhet og FSC ®-sertifisert.

Products-home-edixion.jpg

Velg Edixion, det allsidige ubestrøkne papirsortimentet for alle dine daglige trykkjobber i offset og pre-print.

Products-home-mohawk.jpg

Superfine Digital med i-Tone er i dag et av de beste papirkvalitetene til digitaltrykk.


 

Scandia 2000 logga-580x77.pngScandia 2000 - et av verdens mest klimavennlige papir! Et premium, ubestrøket designpapir som har en uslåelig kvalitet med 2 ulike overflater, 3 ulike nyanser og gramvektene 80-440 g. 

 

Colorit_banner580x217.png

Colorit ® - markedets bredeste sortiment av farget, ubestrøket papir. 

Resirkulert papir

Products-home-cocoon.jpgCocoon har topp kvalitet med 100% resirkulert høyhvitt papir som bevarer miljøet uten å gå på kompromiss med trykkresultatene.

Logo Nautilus Mondi 2022 (002).jpgNAUTILUS® er et premium ubestrøket papir fremstilt av 100% resirkulerte fibre med to ulike nyanser av hvit: naturhvit og høyhvit. 

Kartong

Products-home-invercote.jpg

Et bredt sortiment som oppfyller alle forventninger til de mest krevende forpakningsløsninger der høy stivhet og høy kvalitet kreves.

Products-home-metsaboard.jpgEt sortiment av lettvekt- og bærekraftig falsekartong, fra produkter med en naturlig følelse til produkter med et inntrykk av luksus.
Lessebp_Premium_Packaging_black-580x71.png

Lessebo Premium Packaging er det ultimate valget når du er ute etter en miljøvennlig forpakning der en premiumfølelse er viktig og man krever høy kvalitet.

Bestrøket papir

Products-home-novatech.jpgEt meget omfattende sortiment av bestrøket papir for offsettrykk med 5 overflater. Tilgjengelig som FSC®- eller PEFC-sertifisert. 

 

 

Sappi_GalerieArt-resize580x100.pngEt av markedets bredeste sortiment av bestrøket papir som finnes i silk/gloss/matt. Produktet garanterer stabilitet og er en suveren kvalitet som støtter din merkevare. 

Spesialiteter

Products-home-reacto.jpg

Den verdenskjente merkevaren av selvkopierende papir, også tilgjengelig hos Antalis. Gode trykkresultater og god kvalitet til dine forretningsskjemaer.

MetaliK_KernowPrint_logga.jpg
MetaliK er en serie ensidig grafisk kartong med høyreflekterende sølv-, gull- og kobberoverflate, utviklet spesielt for tørrtonerskrivere.

 

Products-home-xerox.jpgBruk noe mer enn standardpapir og tilby kundene dine en unik, merverdiløsning med Xerox spesialmedia. Testet av Xerox laboratorium for å sikre høyeste kvalitet og optimale resultater.

Products-home-upm.jpgKvalitetene fra UPM Raflatac har det riktige utvalget av forsidepapir, lim og baksidepapir for å oppnå den estetikk og det resultatet du ønsker.