PRODUKTKATEGORI
VAREMERKE
FARGE

Verktøy og dispensere

Master'In strappemaskiner er en serie halvautomatiske strappemaskiner til PP bånd. Maskinene har høy ytelse og er både enkle å implementere og bruke (Plug & Play).

Strappemaskiner av høy kvalitet
Vi tilbyr brukervennlige strappemaskiner med høy ytelse. Rullbytte er raskt og enkelt, og maskinene er enkle å bruke.
Trenger du en maskin som gjør det enklere å strappe dine pakker og esker? Da kan du garantert finne den rette løsningen her. Trenger du PP bånd eller noe annet til din pallesikring, så har vi selvfølgelig det også.
* PP bånd
* Strappeverktøy

Ulike valgmuligheter og funksjoner
Uansett hvilke behov du har, så har vi den rette strappemaskinen til deg. Våre strappemaskiner kan benytte PP bånd fra 5 til 12mm bredde og er utrolig stille. Båndrullene er enkle å skifte og noen av modellene kan klare opp til 55 strappinger/min. Strappemaskinene gjør altså strappingen mye smidigere, enklere og utrolig mye raskere.

Har du et mindre antall paller per dag anbefaler vi manuell strapping. Her kan du bruke en strappevogn og andre strappeverktøy for å optimere prosessen.
Vil du automatisere hele din pakkeprosess? Da kan vi hjelpe deg med det også! Du kan se hele vårt sortiment av maskiner her, eller kikke på vår side Smart Maintenance, der du får vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å automatisere dine prosesser.

Trenger du veiledning?
Vi vil gjerne være sikre på at du velger den rette strappemaskinen til ditt behov. Derfor står våre emballasjeeksperte alltid klare for å gi råd og veilede deg i ditt valg, uansett om du har behov for en samlet løsning eller spesielle produkter.