Strekkfilmmaskiner

For optimal pålegging av din strekkfilm anbefaler vi en sterkkfilmmaskin. Selv ved små volumer kan det finnes mange fordeler. Vi har halvautomatiske og helautomatiske strekkfilmmaskiner til alle behov.
En maskin med store fordeler

Med en strekkfilmmaskin optimerer du ikke bare din pakkeprosess, du reduserer også ditt strekkfilmforbruk og forbedrer ergonomien for dine ansatte. Med en strekkfilmmaskin er resultatet alltid det samme og din pall dermed sikret under transport og lagring.

Halvautomatisk eller helautomatisk strekkfilmmaskin
Halvautomatiske strekkfilmmaskiner er perfekt til virksomheter med mindre palleflyt. De er smidige å installere og enkle å bruke. Har du stor palleflyt kan det lønne seg å investere i en helautomatisk strekkfilmmaskin. Her får du sikret en rask, presis og effektiv løsning for innplasting av dine paller.

Bestill en tid for å kontrollere din nåværende strekkfilmløsning
Strekkfilmmaskinene er enkle å implementere og meget anvendelige. Maskinene er kun en del av den samlede emballasjeløsningen som du får når du handler hos oss. Våre emballasjeeksperter gir råd og veileder deg i hele din samlede emballasjeløsning, slik at du unngår unødvendig forbruk. Bestill en emballasjekontroll og få en komplett gjennomgang av din nåværende strekkfilm- og maskinløsning.

Mest populære produkter