Kundeservice åpent man - fre kl 08.00 - 16.00
Kontakt oss
Hurtig
bestilling
Med hurtigbestilling kan du legge til produkter til handlekurven ved kun å skrive artikkelnummeret og klikke ”Legg til handlevogn". 
Direkte til "hurtig bestilling"

Pakkebord & utstyr

Her finner du pakkebord som dekker de fleste behov. Våre pakkebord finnes med ulike tilbehør, så du kan sikkert finne et som løser dine utfordringer. Pakkebord med ulikt tilbehør.

Finn et pakkebord for ditt behov. Vi har modeller med elektronisk heve- og senkefunksjon slik at du kan sikre deg en ergonomisk god ståposisjon, som er veldig viktig. De fleste av våre pakkebord har hyller hvor man kan oppbevare pappesker, saks, etiketter etc. Vi har også modeller med stang både over og under bordet, hvor du kan sette bølgepapp, krafpapir, bobleplast eller lignende. Under stangen sitter en kniv slik at du kan skjære av en lengde som passer. Vi anbefaler at du plaserer de store rullene, som bobleplast og bølgepapp under bordet siden disse er klumpete. Men vi har også modeller med en stang oppe ved øverste hylle hvor du kan henge de større rullene. Alle disse produktene kan du naturligvis finne her på vår netthandel, slik at du har mulighet til å bygge ditt pakkebord med det utstyr du trenger. Utover det har vi også pakkebord med innebygd vekt, så du enkelt kan veie dine pakker før du sender dem. Et slikt pakkebord kan være smart hvis du vil ha full kontroll på hvor mye pakken veier, eller om man sender pakker med posten og kan beregne fraktpriser ut i fra vekten på pakken.

Perfekt tul hyppig pakking
Hvis du bruker mye tid på å pakke pakker, er et pakkebord garantert noe for deg. Det finne mange fordeler med et pakkebord. Med hyller, som pakkebordet er utstyrt med, kan du alltid ha det du skal bruke innen rekkevidde, hvilket gjør pakkeprosessen mye mer effektiv og tidsbesparende, i stedete for å gå rundt til ulike hyller og lete etter ting man trenger. Pakkebordet er også veldig ergonomisk, ettersom du kan stille høyden slik at det passer helt perfekt til din lengde og at du dermed kan unngå ryggproblemer eller lignende arbeidsskader. Det finnes altså mange fordeler med et pakkebord sammenlignet med et vanlig bord. Har du spørsmål gjellende våre pakkebord og deres funksjoner, så nøl ikke med å kontakte vår kundeserviceavdeling eller din kontaktperson, som med glede hjelper deg å finne det rette pakkebordet for deg.