Paller og tilbehør

Velkommen! Her finner du EUR paller/EU paller godkjent i henhold til gjeldende standarder.  Vi tilbyr Både halve og hele paller. Alle med høy bæreevne for sikker transport.
EUR-paller med høy bæreevne

Eu-paller, europa paller eller europaller - navnene er mange, men formålet er det samme; å transportere dine varer.

Våre EUR-paller / EU-paller er godkjente i henhold til gjeldende standarder og fås i både halve og hele paller. Har du spesialbehov kan du alltid kontakte oss og høre om dine muligheter.
EUR paller har en høy bæreevne på grunn av pallens konstruksjon, og er utformet slik at de kan håndteres med truck eller palleløfter.

Europaller i flere størrelser

Vi har europaller i forskjellige mål, alt etter hvilket gods du skal ha på dem.

Våre europapaller fås i følgende mål: Helpaller med målene 1200x800 mm og halvpaller med målene 800x600 mm.

Passer disse ikke til ditt gods? Kontakt oss for alternative løsninger. Vi står alltid klar til å gi deg en god pris på Europapaller, og alt det andre du har bruk for.

Hvor mye veier Eur-paller?

Pallene kan veie fra 5 kilo og opp til 25 kg, alt etter hvilken størrelse pall du velger. Trepallene kan også bli tyngre alt etter hvor våte de er.

Trenger du pallecontainere og lokk/bunn. Så har vi selvfølgelig også det. Finn vårt utvalg av palletilpassede containere her.

Hvis du skulle være i tvil om noe er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeserviceavdeling som med glede vil hjelpe deg.
Viser 1 - 1 søkeresultat (er) ut av 1
Sorter etter