PRODUKTKATEGORI
LENGDE (MM)
BREDDE (MM)
HØYDE (MM)
ESKETYPE
TYKKELSE (MM)
FARGE
VAREMERKE

Bølgepappesker

Vi har pappesker til alle behov, pappesker, flyttekasser, e-handel esker etc. Du finner alt her. Vi tilbyr også esker i spesialstørrelser.

Høykvalitets pappesker
Vi tilbyr esker i enkel- eller dobbelbølgepapp avhengig av dine behov. Vi har et bredt sortiment av ulike størrelser og kvaliteter, velg det som passer for deg og firmaet. Alle pappesker leveres plano på pall som tar minimalt med plass.

Stor styrke og god støtdemping
Det finnes mange fordeler som gjør bølgepapp til et ideelt materiale for esker. Først og fremst har bølgepapp en relativt lav vekt, men likevel stor styrke som muliggjør transport av tunge ting. En annen fordel er at de kan stables og har god støtdemping. Pappesker er også et godt valg hvis du skal oppbevare noe ved en bestemt temperatur, bølgepapp har god isoleringsevne.

Miljøvennlig materiale
Bølgepapp kan gjenvinnes, hvilket gjør pappesker til et miljøvennlig alternativ til andre emballasjeformer. Dessuten er bølgepapp et lett nedbrytbart materiale som ikke inneholder miljøskadelige stoffer. Foruten esker kan du også kjøpe ruller av bølgepapp i mange ulikge størrelser og lengder.

Hvilken kartong skal du velge?
Lurer du på hvilken eske du skal velge? Skal det være en eske man taper eller stifter sammen, eller med autmatbunn og tapelukking, enkel eller dobbel bølgepapp eller noe helt annet? Vi forstår godt hvis det er vanskelig å velge rett eske, derfor vil vi hjelpe deg på vei.
Viser 1 - 10 søkeresultat (er) ut av 10
Sorter etter

Mest populære produkter