image-from-the-document-manager

Logo_Tom&otto_260x88.png 

The printers' best friends
Red line
 


Tror du at det perfekt papiret eksisterer?
Det tror vi. Uansett om det er ren tekst, foto eller komplekse
illustrasjoner, så får du et utmerket trykkresultat.

 

Tom&Otto er sertifisert med 4 stjerner i Green Star System
 

 

 

Oppdag alle unike fordeler med Tom&Otto:


 

  • Tom&Otto gir dine trykksaker en overflate og følelse som skiller det fra alle konkurrenter på markedet.
  • Tom&Otto har gode false- og rilleegenskaper, noe som gir et veldig godt sluttprodukt.
  • Tom&Otto løfter fram ditt trykk ved å forene hvithet med en unik overflate, noe som resulterer i et utmerket trykk. Garantert trykkresultat i toppklasse.
  • Tom&Otto har et bredt sortiment av gramvekter og format.
  • Tom&Ottos to overflater – Gloss, Silk – begge er FSC™ sertifiserte. De produseres på en papirfabrikk som oppfyller de strengeste normer hva gjelder kvalitet, miljø og arbeidsmiljøstyring.

Utmerket kjørbarhet

Effektivitet er viktig, så maskinene dine må gå fort. tom&otto gir deg utmerket arkutlegg ved både vanlige og s/w-offsetpresser, sikrer hurtig bearbeiding. Du kan også stole på god fargesetting, minimal avgnidning og lavt fargebehov takket være papirets jevne overflate.

Vakker overflate

Takket være den eksepsjonelt jevne overflaten og lave punktstigningen, trykker fargen perfekt på tom&otto. Med vår gloss overflate kan du regne med fargegjengivelse uten sammenligning og skinnende bildedetaljer, selv med ekstra fint raster. Tilsvarende for vår silk kvalitet, som er ideell for høy tekstkontrast og utmerket lesbarhet.


 

Hurtigtørk

Det handler om tidsfrister, og tom&otto hjelper deg å nå dem. Takket være en fin og jevn overflate tørker tom&otto bemerkelsesverdig hurtig, og du kan være trygg på at fargen ikke smitter. Det betyr at du kan skifte jobber raskere og gå videre til neste.

Skarp falsbarhet

Papir handler om presentasjon, så defor ønsker du ikke falsesprekker. Med tom&otto får du ikke sprekker eller smuldring, og ikke behov for å rille ved lave gramvekter. I stedet får du utmerket falsekvalitet og høy ripefasthet.


 

Vennlig for miljøet

Vi bryr oss om miljøet, som våre kunder. Vi bleker massen uten elementær klor for å oppnå vår naturlige hvite nyanse. Vi produserer i fabrikker som har flere styringssystemer (ISO 9001, ISO 14001, EMAS, OHSAS 18001). Og til slutt, er vi tildelt den Europeiske merkingen EU-Ecolabel og PEFC eller FSC™ sertifikater.

Perfekt for digitaltrykk

Men det er ikke alt. tom&otto viser og sin utmerkede kjørbarhet og trykkbarhet i digitaltrykk. Det er HP Indigo sertifisert og er egnet for trykking i andre digitalpresser som Xerox®, Kodak Nexpress og Canon.