Antalis jobber aktivt med forebyggende tiltak for å minimere spredning av COVID-19. Driften går som tilnærmet normalt. Vår åpningstid er mandag-fredag kl. 0800 til 1600.

Nyheter

 

Brands_2000_202x68.png

 

 

 

 

Scandia_vs_vatten_172x124.png

Det finnes ikke noe lignende

Scandia 2000  produsert av Lessebo Paper, er et av de mest miljøvennlige papirene på markedet. Vil du vite mer om hva som skiller et av verden mest miljøvennlige papir fra «noe lignende»? Bestill 22 sider med konkrete eksempler.

Bestill et eksemplar

 

Lessebo_booklet.jpg

Markedets bredeste sortiment

Fordelene er åpenbare for eksempel til grafiske profiler der man ønsker at de ulike delene skal henge sammen og danne en helhet. Se hele sortimentet med gramvekter fra 80 til 440 g, to overflater, tre nyanser og et bredt tilbud av matchende konvolutter i vår prøvebok.

Bestill et eksemplar

 

Lessebo_scandia2000_swatch.jpg

Scandia 2000 prøvevifte

Gramvekter fra 80 til 440 g. To overflater, tre nyanser og et bredt sortiment av matchende konvolutter og brevposer.

Bestill et eksemplar

Scandia-digital-SE-banner-342.jpg

Se sortiment - Scandia 2000 Digital!

 

Vi introduserer Scandia 2000® Digital
Nå finnes den nye Scandia 2000 Digital i nyansen White på lager for digitaltrykk. Scandia 2000 Digital er sertifisert for HP Indigo og lagerføres i format 46x32 og 32x46 i mange gramvekter. Kvaliteten er kompatibel med tørrtoner digitaltrykk og vil i mange tilfeller gi et bedre trykkresultat. Du finner digitalformatene her: Scandia 2000 Digital.

 

Kontakt kundeservice for bestilling av prøver

Bestill i e-handelen

 

 

Viste du at klimapåvirkningen fra Scandia 2000 bare er en fjerdedel sammenlignet med et av Skandinavias vanligste ubestrøkne standardpapir? Sammenlign ulike papir i vår klimakalkulator.


 

Bytt til et mer miljøvennlig papir - bytt til Scandia 2000!

 

 

skalbaggar-NO_311x283.jpg

 

 

2019 år Scandia plakat!

 

Se 2019 opplag av de godt likte Scandia 2000-plakatene med tema biller

SKOGENS VOKTERE -  Biller tar hånd om naturen på mange måter. En glinsende løpebille som tar sitt oppdrag på største alvor er larvedreperen. En skogens vokter som beskytter våre løvtrær mot skadelige sommerfugl-larver. Med sin imponerende appetitt kan den i løpet av sitt liv spise 400 larver. Møt et nytteinsekt som tar giftfri, miljøvennlig skogskultur til nye nivåer.

Bytt til et mer miljøvevennlig papir - bytt till Scandia 2000

 

 

Ønsker du et eksemplar av årets Scandia plakat?

Kontakt din Antalis representant eller besøk papiravdelingen hos Norway Designs.

 

 

 

 

 

 

 

Lessebo_Linne.jpg

Digitalpapir siden 1693

Velg et premiumpapir, også til små opplag, Scandiafamilien tilbyr et bredt sortiment av digitale formater.

 

Bestill et eksemplar

 

Lessebo_Bauer.jpg

A super natural paper

Når kunst møter håndverk oppstår magi. John Bauers vakre motiv på et av verdens mest miljøvennlige papir.

 

Bestill et eksemplar

 

DR_B.jpg

Digitaltrykk elsker Scandia 2000

Tre ulike trykkmaskiner, tre nyanser av Scandia 2000, tre elskede motiv av John Bauer. Et premiumpapir er alltid et premiumpapir - uansett trykkteknikk.

 

 

Lessebo_map.jpg

Nærprodusert

Scandia 2000 er et ubestrøket premiumpapir som produseres i Sverige, av skoger fra vårt nærområde

On Paper 5_311x283.jpg

 

 

On Paper nr 5 på Scandia Smooth - Shinuya Kimura

 

I en verden av testosteronfulle tatoverte menn, stikker den blyge Shinuya Kimura seg ut - enten han vil eller ikke. Shinuya er motrosykkelbyggeren som har blitt en legende i enkelte kretser for sine totalt kompromissløse maskiner. Men, for japaneren Shinuya Kimura handler det om mer enn bare muskler av stål. Han ser sitt arbeide som meditasjon, som en kunstform og inspirasjon. Til tross for at Shinuya er på sitt verksted hver dag, syv dager i uken, så innebærer hans sanseløse fokus på detaljer at han kun rekker å bygge 2-3 maskiner i året, og prisen blir deretter. Hans kundekrest består derfor utelukkende av noen av Hollywoods mest fremgangsrike personer, samt andre personer rundt om i verden som kombinerer en ekstrem velfyllt bankkonto med en fasinasjon for Shinuyas strippede og retrofuturistiske design.