Antalis jobber aktivt med forebyggende tiltak for å minimere spredning av COVID-19. Driften går som tilnærmet normalt. Vår åpningstid er mandag-fredag kl. 0800 til 1600.

image-from-the-document-manager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>> Les mer om Invercote

 

 

Invercote-5-300x222.png>> Invercote G
 

Invercote er en kartong laget på en teknisk fordelaktig måte.

Kartongen er laget av flere lag med fiber fra masse produsert i en integrert kartongfabrikk. Massen er laget av tre fra hovedsakelig nærliggende skog som forvaltes på en bærekraftig måte. 
Dagens Invercote G er sertifisert for flere forskjellige trykkteknikker og er anerkjent som markedsleder blant digitale trykkerier, når du trenger litt mer solid materiale.
 
 
Invercote G har en veldig glatt overflate som er skreddersydd for å tro å gjengi de mest sofistikerte trykte bilder og oppfylle høye standarder for feilfri folie og filmlaminering. 
Denne overflaten i kombinasjon med Invercote G's utmerkede konstruksjon-, design og pregingsegenskaper, gjør den ideell for de mest krevende utskrifts applikasjonene.

 

Order onlineInvercote-4-300x222.png>> Invercote Creato
 

Er perfekt for omslag, mapper, dobbeltsidig trykk der du vil ha riktig kartongfølelse, ekstra styrke i rillene og høyeste kvalitet med enestående utskriftsegenskaper. 

Økonomiske fordeler når du kan gå ned en hel gramvekt med beholdte egenskaper. Eks. Bruker du Algro Design Duo 300g, får du tilsvarende egenskaper angående stivhet / tykkelse på Invercote Creato 280g, men med 6% mindre materiale.
 
Invercote Creato er sertifisert for HP Indigo digitale presser i overflatevektene 200 - 380 g
 
Utvalg er tilgjengelige i 200, 240, 260, 300, 350, 380, 400, 490, 570, 610 g
Order online

 

Invercote-2-300x200.png>> Invercote Metalprint
 

Kartong med metallisert PET-laminert på trykksiden. Utmerkede forutsetninger for dekorativt trykk der et luksuriøst inntrykk er ønsket. Eksempler på bruksområder er vin/brennevin, parfyme/kosmetikk, medisinske produkter og søtsaker. 
Metalprint har en utmerket overflatens glatthet med evnen til å tro gjengi den mest sofistikerte grafikk og motiv på trykk. 
 
Trykksiden på Metalprint krever ingen forbehandling. Sertifisert uten priming for HP Indigo 10000 + 12000 one-shot-modus. Produsert av FSC-sertifisert masse.
Order online