Antalis jobber aktivt med forebyggende tiltak for å minimere spredning av COVID-19. Driften går som tilnærmet normalt. Vår åpningstid er mandag-fredag kl. 0800 til 1600.

Nyheter

 

OnPaper4_311x283.png

On Paper - et magasin om kreativitet og kultur

 

 

On Paper nr 4 - Moreni på GalerieArt™ Gloss

 

Antagelig har du aldri hørt om designeren Popy Moreni, og det er ikke spesielt rart. Et søk på Popy Moreni gir bare noen få treff. Men, går vi tilbake 25 - 30 år tilbake i tid, så var italienske Popy Moreni en etablert designer i den franske moteverden. Hun drev et motehus, arrangerte visninger og gjorde prosjekter i grenselandet kunst og mote. Popy Moreni er interessant på flere måter. Til dels fordi hennes eksentriske stil i dag inspirerer designere som Storbritannias enfant terrible Gareth Pugh, men også fordi hun er et lysende eksempel på hvordan Paris moteverden fungerte før risikokapitalistene, konglomeratene og de store pengene tok over. Inspirert av sirkus og kunstverden, skapte Popy sitt eget lekefulle moteunivers. Hennes venn Christain Lacroix ga Popy et treffende tilnavn når han kalte henne "den paradoksale datteren til Elsa Schiaparellig og Coco Chanel."

News_GalerieArt_311x283.png

 

 

 

On Paper nr. 2 Miranda July på Galerie Art™ Silk

 

"I min paranoide verden så tror alle butikkeiere at jeg stjeler, alle menn at jeg er prostituert eller lesbisk, alle kvinner at jeg er lesbisk eller arrogant, og hvert barn og dyr ser mitt virkelige jeg." Det er denne type formuleringer som har gjort Miranda July til en internasjonal suksesshistorie og som bidrar til at hun stadig løftes frem som en gallionsfigur. Med full kontroll skaper Miranda litteratur, film, poesi og kunst og lykkes å gjøre alt interessant og relevant. Nesten like imponerende som hennes produksjon, er det faktum at hun gjør alt dette på sin egen måte. Når andre lysende talenter lokkes inn i Hollywood fabrikken og forvandles til stereotyper med meget hvite tenner og veldig lite å si, så har Miranda beholdt styrken, sitt eget sinn og en befriende uvilje mot konvensjoner.