curious

Nyheter

Curious_logo_350x91.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se de siste nyheter om Curious

 

 

 

 

Alchemy_244x294.png

>> Curious Alchemy, et nytt og innovativt papir

Curious Alchemy er det siste innovative papiret fra Arjowiggins Creative Papers, som glir inn i de estetiske, forvitrede metallfasadene i arkitekturen og den varme, patinerte overflaten av ny interiør og nye produkter. Kun tilgjengelig hos Antalis.

 

Hvert ark med hamret kobber, sølv, titan, gull og platina er unikt. De reflekterer uten å blende og gir ny kontrast av tekstur og farger i kreative applikasjoner som bøker, visittkort, invitasjoner, emballasje og mange andre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les mer
Metallics_244x294.png

>> Curious Metallics, en ny palett med 30 farger

Når kreative velger papir, er det viktigste kriteriet først og fremst fargen, noe som er grunnen til at paletten er blitt utvidet. Målet er å inspirere til kreativitet og gjøre det mulig å kunne bruke disse unike kvalietetene i flere prosjekter.

Den nye fargepaletten er utformet slik at fargene kan brukes på tvers av de 8 familiene for enkelt å kunne blande og matche papirene. 

Curious Metallics gir et sofistikert preg på dine produksjoner. I tillegg til det er papiret i meget god kvalitet med høy bulk og stivhet, lite støv og kort tørketid, slik at det egner seg perfekt til trykkere og designere som krever noe ekstra.