Våre tjenester

Production-and-Transformation_ContentPage_259x194.jpg

Spesialproduksjon 

Siden ditt selskap er unikt, har vi unike tjenester for deg

Spør alltid våre selgere om du ikke finner det du søker i våre produktkataloger og prislister. Med Antalis sitt nettverk som omfatter over 100 leverandører verden over, er sjansen stor for at vi kan hjelpe deg. Dessuten kan vi for eksempel skreddersy en optimal forpakningsløsning for ditt produkt eller produsere papir og konvolutt i spesielle formater, overflatestrukturer og farger.

 • Papir 

  Vi lagerholder papir og kartong i de standardformater og gramvekter som er mest etterspurt for respektive kvaliteter. For trykksaker i store opplag er det penger å spare om papiret produseres i eksakt det formatet du trenger. Om papiret lagerholdes i 45 x 64 og det rekker med 43 x 61, betyr det en besparing på ca 10 %. Mye designpapir kan også bestilles i en mengde ulike formater, overflatestrukturer og farger som vi ikke lagerfører. Minimumskvantiteter og leveringstider varierer, spør våre selgere.

 • Konvolutter 

  Har du funnet et vakkert designpapir men ingen konvolutt i samme kvalitet? Eller har du funnet en konvolutt som ikke finnes med rett klaffmodell, lukking eller i passende format? Vi produserer gjerne konvolutt og brevposer uten trykk i henhold til dine ønskemål, på valgfritt papir i vårt sortiment. Minimumskvantitet 500 konvolutter, leveringstid 2 – 4 uker.

 • Eget vannmerke

  Papir med individuelt vannmerke formidler kvalitet, troverdighet og bidrar til å gi ditt firma en sterkere identitet. Dessuten er det et sikkerhetsaspekt; dine brev og dokumenter kan man ikke forfalske. Vannmerket, for eksempel din logo eller et bilde/illustrasjon, kan produseres med en selvvalgt fast eller variabel plassering på hvert ark. Man kan også tilsette fargede, fluoriserende fibre som kun er synlig under UV-lamper, for å høyne sikkerhetsnivået.

  Minimumskvantitet for produksjon av papir med eget vannmerke er 2 tonn, noe som tilsvarer ca 340.000 A4 i gramvekt 100 g. Det kan produseres papir med eget vannmerke på følgende papirkvaliteter fra Arjo Wiggins: Conqueror Wove, Conqueror CX22 og Opale i gramvektene 80 – 120g. Leveringstid etter godkjent korrektur er ca 12 uker.

  Informasjon om produksjon av eget vannmerke finner du her.

 • Fargeblanding 

  Antalis lagerfører et stort sortiment med trykkfarger i Europaskalaen og cirka 60 ulike PMS-farger. Men vi kan blande til alle tenkbare nyanser i vår egen blandingsstasjon på vårt sentrallager. Minimumskvantitet 1 kg = 1 boks. Leveringstid 1–3 dager.

 • Tilskjæring av format

  Har du ikke noe skjæreutstyr eller mangler kapasitet hjelper vi gjerne til med skjæring av papiret eller kartongen til ønsket arkformat. Ønsker du å få papiret hullet og pakket i henhold til dine ønskemål, går det også bra. Kontakt Kundesenteret for mer informasjon og prisopplsyninger. Har du gjentagende skjærejobber mailer vi gjerne en mal der du enkelt kan regne ut skjærekostnaden. Leveringstid 1–3 dager.

 • Forpakningsløsninger 

  Det spiller ingen rolle om det er flymotorer, mikroskop eller trykksaker. Våre medarbeiderere i Antalis Packaging hjelper deg med den optimale løsningen for sikker og økonomisk emballering, transport og lagring av dine produkter. Ved hjelp av Antalis internasjonale Packaging Design Center kan vi raskt ta frem skreddersydde emballasjeløsninger, også i små serier for dine mest krevende produkter. Og som grossist er vi uavhengig av leverandører når det gjelder materialvalg og kan fokusere på det som passer best for ditt produkt.

  Les mer om spesialkonstruert emballasje her.