Våre tjenester

Range-and-Choice_ContentPage_259x194.jpg

Rådgivning  og Informasjon

Vi hjelper deg å velge riktig

Målet med alt vi gjør er at du skal kjenne deg trygg på oss som leverandør og se på oss som en langsiktig partner. Vi kan våre produkter ut og inn, det trenger ikke du. Du kan stole på at vi hjelper deg med riktig produkt eller løsning for at din kunde skal bli så fornøyd som mulig.

 • Produktområder 

  Antalis lagersortiment omfatter over 5000 artikler innen følgende forreningsområder, med eksempel på produkter og tjenester.
  Print | Papir, kartong, konvolutt, selvklebende, selvkopierende, spesialmateriale, trykkfarge, trykkhjelpemiddel, gummiduker.
  Packaging | Materialer og maskiner for emballering, forpakningsløsninger, esker, postemballasje, hygiene- og vaskeartikler.
  Office | Papir for alle typer av kopimaskiner, skrivere og digitaltrykk samt etiketter, konvolutter og postemballasje.
  Visual Communication | Displayplater, skiltkartong og alle typer av materiale for informasjon og reklame i store formater, skrivere og tilhørende blekk, media for profilering og helfoliering av kjøretøy.

 • Hjemmesiden 

  Å besøke en hjemmeside er en selvfølgelighet for å stifte bekjentskap med et selskap, og Antalis er ingen unntak. Her finner du det viktigste om oss, og det meste om våre produkter og tjenester. Akkurat som på andre hjemmesider, publiseres de viktigste nyhetene her, for deg som vil holde deg oppdatert med siste nytt. Produktkatalogen er hjemmesidens viktigste del og er inndelt i våre forretningsområder: Print (for grafisk industri), Office (kontorpapir), Dekor & Display og Packaging (emballasje og forpakningsløsninger). Når du har funnet det produktet du har søkt på i produktkatalogen, klikker du på Detaljer så får du opp detaljert produktinformasjon og på Teknisk informasjon der produsentens fakta om produktet vises.

 • Produktkataloger  | Prislister

  Du finner sortimentet med detaljerte opplysninger og artikkelnummere i vår Produktkatalog. Katalogen dekker hele sortimentet og er grovinndelt i ovenfornevnte områder;
  Print, Packaging, Office og Visual Communication. Når du har funnet riktig produkt er det bare å legge artikkelen i handlevognen og handle online hvis du er innlogget med ditt kundenummer. For Packaging, Visual Communication og Office finnes dessuten trykte og illustrerte produktkataloger for respektive produktområder som du kan bestille av våre selgere eller fra Kundesenteret.
  Antalis prisliste er muligens en av grafisk bransjes mest bladde trykksaker, ettersom den også fungerer som en produktkatalog for hele sortimentet. De siste sortimentsnyhetene og aktuelle listpriser finnes alltid i
  prislisten her på hjemmesiden i produktkatalogen

 • Selgere 

  Selgeren er din personlige rådgiver og den som er hovedansvarlig for at du får beste service fra Antalis. Oppgavene handler om alt fra å gi tilbud og lage avtaler til å gi rådgivning om dine innkjøp og informere om nyheter. Inneselgerne på vårt Kundesenter er dine daglige kontaktpersoner for bestilling, leveringbeskjeder, prisopplysninger og alle tenkbare spørsmål om våre produkter og tjenester. Hos oss arbeider selgerne og inneselgerne sammen i team for å kunne gi hver enkelt kunde beste tenkbare rådgivning og service.

 • Papirkonsulenter 

  Våre papirkonsulenter besøker reklamebyråer, markedsavdelinger, forlag og designere for personlig rådgivning, uansett om det er papir, kartong, plast eller noe annet materiale som skal formidle ditt budskap. Kontakt gjerne våre papirkonsulenter så tidlig som mulig i den kreative prosessen, da er mulighetene størst for at de kan bidra med verdifulle tips og gode idéer.

 • A4- og konvoluttprøver

  A4-prøver og konvoluttprøver bestiller du på vårt Kundesenter eller i produktkatalogen her på hjemmesiden. Leveringstiden er 2-3 dager for lagerførte artikler. Bestiller du på hjemmesiden logger du deg inn med ditt kundenummer, eller som ”medlem” om du ikke har noe kundenummer. Så klikker du på Prøver og velger artikkel. På hjemmesiden kan du bestille opp til 10 prøver i løpet av 1 måned. Vil du bestille flere prøver eller prøver i større ark kontakter du Kundesenteret.

 • Dummies 

  For å selge inn din idé eller kontrollere tykkelse, vekt og porto bestiller du med fordel en dummy, det vil si en utrykket trykksak, fra vårt dummyverksted. Du bestiller enklest her på hjemmesiden. Aktuell prisliste finner du her. Du kan selvsagt også sende en mail direkte til post@antalis.com. Send gjerne en skisse om det trengs, eller fax den til 23 14 35 60. Vil du prate med vår dummyekspert kan du ringe 23 14 35 18, kl 7–15.

 • Prøvekolleksjonen 

  Prøvekolleksjonen med sine 12 kilo fordelt på 7 permer er i en særklasse og papirbransjens mest omfattende prøvekolleksjon. Et helt lite bibliotek fylt med prøver, informasjon og inspirasjon. Opplaget er av naturlige grunner ikke ubegrenset, så hør med våre selgere eller papirkonsulenter om muligheten til å få et eksemplar. Verdi kr 1.400,-.

 • Prøvemateriale 

  Foruten Prøvekolleksjonen finnes et rikt utvalg med separate prøvehefter, prøvevifter og annet inspirerende prøvemateriale, både fra våre leverandører og som vi selv har laget. Spør din kontaktperson hos oss hvilket prøvematerial som finnes for de kvaliteter som er aktuelle for deg.

 • Produktblad 

  På mange av våre vanligste papirkvaliteter finnes 4-sidige produktblad i A4 med produktinformasjon, miljøfakta og bildetrykk for at du skal kunne sammenligne kvalitet og bildegjengivelse. Bestill produktbladene av din kontaktperson hos oss eller fra vårt Kundesenter.

 • Referanseprøver 

  Vi etterlyser alltid referanseprøver for å kunne vise deg resultatet av hva andre har trykket på våre papirkvaliteter. En del trykksaker finnes i opplag som vi kan dele ut, andre finnes bare i noen enkelte eksemplarer, som kan vises frem av våre selgere og papirkonsulenter når de kommer på besøk.

 • Papirskolen | Kundespesifikke kurs


  Papirskolen er en institusjon i grafisk bransje som i løpet av årene har kurset hundrevis av produksjonsledere, designere, trykkere og trykksaksbestillere. Programmet kan variere men det populære grunnkurset er hver vår og høst. Her får du både nyttig teori og praktisk lære kunsten å velge papir. Du lærer deg grunner for å kunne navigere i papirjungelen, å utnytte mulighetene og å unngå de vanligste feilene for din trykksak. Dessuten går vi igjennom de vanligste spørsmålene om papir og miljø, for eksempel om karbondioksid og ulike miljøsymboler som Svanen, EU-blomsten og FSCTM. Detaljert program og kursavgifter for Papirskolen finner du her.

  Vi skreddersyr gjerne kurs for medarbeiderne i ditt firma, eller for dine kunder. Det kan være en spesielt tilpasset papirskole men også handle om andre produktområder i vårt sortiment. Kontakt oss for en diskusjon om hvilket behov dere har, det være seg forpakningsløsninger, strekkfilm, pakketape eller storformatskrivere. Kursavgiften varierer avhengig av kursets omfang og innhold.