Våre tjenester

business-networking_259x194.jpg

Inspirasjon  og arrangementer

Inspirasjon og informasjon til deg og dine kunder

Hvis dine kunder er fornøyde, så er vi fornøyde! Vi ønsker å inspirere deg og dine kunder via besøk, arrangementer, samarbeid og DM'er. Vi finnes der du og dine kunder finnes.
Ta en prat med din selger
eller konsulent hvis du har en idé om et samarbeide.

 • Referanseprøver 

  Vi etterlyser alltid referanseprøver for å kunne vise deg resultatet av hva andre har trykket på våre papirkvaliteter. En del trykksaker finnes i opplag som vi kan dele ut, andre finnes bare i noen enkelte eksemplarer, som kan vises frem av våre selgere og papirkonsulenter når de kommer på besøk.

 • Messer 

  Vi vil finnes der bransjer samles – på Print-messer, packagingmesser som Scanpack eller skilt- & display-messer som Sign Scandinavia. Besøk vår stand, ta en kaffe og lær deg å kjenne oss bedre!

 • Arrangementer/kurs 

  Ikke noe er så inspirerende som når mennesker samles om et tema. Vi ønsker å samarbeide med våre kunder. Det kan f.eks. være et eget miljøkurs eller Papirskole for ditt selskap. Hva ønsker du å gjøre med oss?

 • DM 

  Dette kan være alt fra viktig informasjon til kampanjer og inspirerende trykksaker om våre papirkvaliteter eller andre produkter i sortimentet. Ta en titt i postkassen! Men mye av vårt materiale deles ut personlig eller sendes i posten ved forespørsel, så spør våre selgere eller papirkonsulenter om hva som finnes for det aktuelle produktet.

 • Abonnering 

  Nyhetsblad og andre regelmessige trykksaker sendes til de som er registrert som abonnent på dette i vårt register. Si ifra hvis du ønsker dette og spør gjerne din kontaktperson hos oss om hvilke publikasjoner som kan være interessante.

 • e-brev 

  Selv om vårt hjerte banker spesielt for papirmediet, så informerer vi også digitalt. Det kan handle om alt fra spennende produktnyheter til kampanjer og prisøkninger. Si ifra til din kontaktperson om å legge inn din e-postadresse i vårt register og sjekk innboksen!