logistikk

smart logistic stor.jpg

Kundetilpasset logistikk. Det er jo logisk.

Skal vi øke lagerkapasiteten på en bestemt vare så vi kan dekke dine akutte behov? Ikke noe problem.

Skal vi samarbeide med en bestemt produsent slik at du kan handle alt du trenger hos oss? Det klarer vi. Har du andre ønsker? Bare spør. Ikke alt kan la seg gjøre, men nesten…

 

Din effektivitet er i stor grad avhengig av våre leveranser. Vi har et avansert, effektivt og leveringssikkert logistikksystem. Fra våre lokaler plukker, pakker og sender vi årlig mer enn 100.000 paller og 250.000 pakker som er både til våre egne kunder, men også direkte til våre kunders kunder.

 

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Just In Time

Vi kan avtale dag-til-dag levering, faste leveringsdager eller tidsintervaller slik at du får dine varer når det passer med din produksjon og lagerstyring. Du kan naturligvis følge dine leveranser via Track & Trace.

Lagerhotell

Vi har nødvendig erfaring og riktig oppsett til å håndtere lagerhotell på tvers av bransjer, behov og landegrenser. Vi kan opprette ditt lagerhotell helt fra bunnen og kan sørge for overvåking av din lagerbeholdning samt automatisk gjenbestilling.

Tredjepartslogistikk / 3PL

Vi inngår ofte direkte i våre kunders forsyningskjeder. Vi tilbyr tredjepartslogistikk på alle nivåer og kan løse dine logistikkoppgaver – herunder transport, distribusjon, lagerhåndtering og kvalitetsstyring.

Direkte leveranser

Er du grossist eller jobber med videresalg, kan vi tilby en løsning som passer inn i ditt logistikkoppsett. Vi sikrer at våre produkter når frem i riktig tid og riktig mengde slik at de er klar til sampakking og videreforsendelse direkte ut til dine sluttkunder.

 

Hva kan du tenke deg?

Avtal et møte eller kontakt oss for mer informasjon på tlf: 23 14 35 00 eller pr e-post:post@antalis.com. Det koster ikke noe å spørre, og hvem vet, kanskje vi kan hjelpe deg.