Råd fra eksperter

smart consult stor.jpg

Vi tenker ut av boksen, esken, kassen, folien….

Vi innrømmer det. Det er ganske «nerdete» å vite så mye som emballasje, pakkemaskiner og logistikkflyt som vi gjør. Men, det er derfor vi kan hjelpe deg når du har et konkret emballasjeproblem eller kun gjerne vil vite om du kan gjøre ting smartere, enklere eller billigere.

 

Med mer enn 100 års erfaring vet vi hva vi snakker om når vi snakker om emballasje. Derfor kan vi gi deg råd om både materialvalg, pakkeprosess, håndtering, transport, lagerplass, kundeopplevelse, miljøpåvirkning…… og hvordan alle de enkelte deler påvirker hverandre.

 

Det kan hende det lønner seg

Selv små tids- eller prisbesparelser på den enkelte enhet kan føre til store resultater på den samlede bunnlinjen.

Hele verden som lekeplass

Med avdelinger i 43 land, har vi det nødvendige oppsettet til å utvikle sammenhengene løsninger på tvers av landegrensene.

Strekkfilmkonsulent

Det finnes så mye mer å analysere når det gjelder strekkfilmbruk enn kilo. Trenger du profesjonell rådgivning for å spare lommeboken og miljøet? Vår strekkfilmkonsulent kommer gjerne for å se på ditt behov, for å finne den mest kostnadseffektive løsningen.

 

Hva har du å miste?

La oss gå gjennom dine emballasjebehov og din logistikkflyt. Kanskje ligger det store besparelser og venter….

Avtal møte med en konsulent eller kontakt oss for mer informasjon på tlf: 23 14 35 00 eller pr e-post: post@antalis.com.

 

Vi tenker din forretning inn i boksen.