Emballasjehistorier fra det virkelige liv

  •  

    Vi er eksperter i å finne de skjulte emballasjegevinstene du ikke visste eksisterte! Vi tenker hele din virksomhet inn i prosessen når vi utvikler emballasje til deg.

    Det sikrer at du får en løsning som er gjennomtenkt fra start til slutt. Men, istedet for å si det, kan vi også bevise det. Her kan du se noen av de emballasjeutfordringer vi har løst for noen av våre kunder:

case 1_259x173.jpg

Fikk smilet frem hos kunden .... og miljøet

Noen emballasjer tar mer plass enn andre. Derfor ba en kunde oss om å utvikle et alternativ til deres nåværende løsning. Vi spesialkonstruerte en pappeske for at kunden i stedet for 7 lastebillass, kunne nøye seg med 1 når de fikk levert emballasje. Resultatet var enklere håndtering, mindre transport og mindre miljøpåvirkning.

 

 

 

case 2_259x172.jpg

Færre riper, støt og reklamasjoner

En kjøkkenprodusent hadde et problem:
De fikk mange reklamasjoner, selv om de brukte lang tid på pakkingen. Vår løsning var en ny eske som ble foret med sammenlimt bølgepapp til beskyttelse av kjøkkenelementene. Esken ble laget i 3 størrelser – i stedet for 10 størrelser som tidligere – og levert med kiler så alle elementene satt perfekt i spenn.

 

 

 

case 3_259x172.jpg

Skjulte besparelser kom frem i lyset.

Som del av et større optimeringsprosjekt hos en kunde, analyserte vi emballeringsprosessen og kom frem til flere besparelser. Blant annet kunne vi redusere antall ytteremballasjer fra over 20 til kun 8. Utover det utviklet vi en alternativ produktemballasje som ikke bare var billigere i innkjøp, men som også sikret en optimal trykk- og fargekvalitet.

 

 

 

case 4_259x173.jpg

Minimer tomrommet i eskene.

Hvor mange ytteremballasjer kan man nøye seg med uten å gå på kompromiss med utnyttelsesgraden i eskene, når man har 150 forskjellige produkter som kan plukkes og pakkes i utallige kombinasjoner? Vi regnet på det for en kunde og fant ut at man med kun 7 ulike emballasjer kunne oppnå en utnyttelsesgrad på hele 70 - 100 %.

 

 

 

kabel_259x173.jpg

Kabeltromler av papp i stedet for plast.

En av våre kunder ønsket et alternativ til de store plasttromlene som de brukte til opprulling av kabler. Ikke bare tok plasttromlene mye plass på lageret, de var også vanskelige for produksjonsfolkene å håndtere. Vi utviklet derfor en kabeltrommel av 7 mm bølgepapp som oppfylte samme formål som plasttromlene, men tok mindre plass og var langt enklere å håndtere.

 

 

 

case 6_259x173.jpg

Flere smådeler i en eske.... uten rot.

"Vi har bruk for en lagerreoleske med flere rom til smådeler." Slik lød oppgaven fra en kunde. Dette løste vi ved å utvikle en eske som ved hjelp av et spesielt pappinnlegg kunne inndeles i 2, 4, 6 eller 8 rom. På denne måten kunne kunden samle flere varer på 1 lokasjon istedet for 8 forskjellige noe som sparte lagerplass og ga en langt raskere pakkeprosess.

 

Har du en emballasjeutfordring?

Gevinstene ligger og venter. Bestll en gratis analyse som avdekker dine utfordringer og behov:

Tlf: 23 14 35 50