Kampanjer og aktuelt

HP latex.jpg

Møt oss på Sign, Print & Pack

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Sign, Print & Pack 19. til 20. september. Vårt standnummer i år er D:50, hvor vi vil ha spesielt fokus på HP storformat generelt, og HP Latex R2000 spesielt. HP Latex R2000 er den første HP Latex-skriveren som også kan skrive på plater, og dette vil være første anledningen til å beskue denne maskinen i Norge. På vår hovedstand vil du også se CWT monteringsbord samt få anledning til å snakke om våre printmedier fra Coala og Avery.

Etter oppkjøpet av Gregersen har Antalis utvidet sitt produktutvalg innen visuell kommunikasjon betraktelig, og vårt totalsortiment som også inkluder papir og emballasje gjør oss til en totalleverandør innen grafisk bransje det er vanskelig å komme utenom.

I tillegg demonsterer vi Avery bildekor på stand E:50 hvor det blir muligheter til å få eksperttips samt dyptgående informasjon om Averys utvalg av folier for skilt- og dekor.

Sist, men ikke minst: på stand A:68 har vi et eget område dedikert HP PageWide XL; en serie med raske, vannbaserte storformatskrivere for produksjon av plakater, kart, arbeidstegninger o.l.

Les mer om Sign, Print og Pack her og husk å registrere deg i forkant av messen.

 

Vi sees!