Antalis jobber aktivt med forebyggende tiltak for å minimere spredning av COVID-19. Driften går som tilnærmet normalt. . Våre åpningstider i forbindelse med påsken er mandag og tirsdag uke 15 fra 0800 til 1600 og onsdag fra 0800 til 1400.

Kampanjer og aktuelt

OnPaper_210x109.png

On Paper

Et magasin, en person, et papir.

Det er den enkle grunnformelen til det nye magasinet On Paper. Hvert nummer av magasinet fokuserer på en eneste person og den personens virkelighet og kreativitet. On Paper gis ut på svensk, dansk, finsk og norsk og ditribueres til kreatører over hele Scandinavia. 

Hvorfor? Det er et berettighet spørsmål. I en tid da korte, raske og ureflekterte dominerer, vil vi med dette bladet gi plass til det motsatte. Vi sender skarpe skribenter og fantastiske fotografer til ulike deler av verden, og gir dem muligheter for å gjøre noe helt unikt i møtet med personene som de portretterer.

Vi trykker hvert nummer av magasinet på ulike papir. Ønsker du noen av magasinene nedenfor, ta kontakt med Antalis.

Shinya_Kimura.jpg

Nr. 5 Shinuya Kimura på Scandia 2000 Smooth

I en verden av testosteronfulle tatoverte menn, stikker den blyge Shinuya Kimura seg ut - enten han vil eller ikke. Shinuya er motrosykkelbyggeren som har blitt en legende i enkelte kretser for sine totalt kompromissløse maskiner. Men, for japaneren Shinuya Kimura handler det om mer enn bare muskler av stål. Han ser sitt arbeide som meditasjon, som en kunstform og inspirasjon. Til tross for at Shinuya er på sitt verksted hver dag, syv dager i uken, så innebærer hans sanseløse fokus på detaljer at han kun rekker å bygge 2-3 maskiner i året, og prisen blir deretter. Hans kundekrest består derfor utelukkende av noen av Hollywoods mest fremgangsrike personer, samt andre personer rundt om i verden som kombinerer en ekstrem velfyllt bankkonto med en fasinasjon for Shinuyas strippede og retrofuturistiske design.     

Popy_Moreno.jpg

Nr. 4 Poppy Moreni på Galerie Art™ Gloss

Antagelig har du aldri hørt om designeren Popy Moreni, og det er ikke spesielt rart. Et søk på Popy Moreni gir bare noen få treff. Men, går vi tilbake 25 - 30 år tilbake i tid, så var italienske Popy Moreni en etablert designer i den franske moteverden. Hun drev et motehus, arrangerte visninger og gjorde prosjekter i grenselandet kunst og mote. Popy Moreni er interessant på flere måter. Til dels fordi hennes eksentriske stil i dag inspirerer designere som Storbritannias enfant terrible Gareth Pugh, men også fordi hun er et lysende eksempel på hvordan Paris moteverden fungerte før risikokapitalistene, konglomeratene og de store pengene tok over. Inspirert av sirkus og kunstverden, skapte Popy sitt eget lekefulle moteunivers. Hennes venn Christain Lacroix ga Popy et treffende tilnavn når han kalte henne "den paradoksale datteren til Elsa Schiaparellig og Coco Chanel."

Thomas_Demand.jpg

Nr. 3 Thomas Demand på Cyclus Offset

Kontrollrommet i kjernekraftverket er forlatt. Det eneste åpenbare spor som avslører at noe ikke er som det skal er lysskjermene som henger ned fra taket. Bildet har noe merkelig over seg, noen form for spesiell virkelighet som gjør at man begynner å tvile på sinn forstand. Ser man deretter nøye og veldig nært, kan man oppdage hva som er merkelig. Alt er laget av papir. Hver eneste skjerm, PC, knapp og spak har med en plagsom nøyaktighet blitt kopiert i naturlig størrelse og deretter har alt blitt fotografert. 

Det er verk som Kontrollraum (2011) som har gjort Thomas Demand til en av den internasjonale kunstverdenens absolutte stjerner. Den avfotograferte skulpturen forestiller innsiden av kjernekraftverket Fukushima Daiichi som ble rammet av nedsmelting efter den katastrofale tsunamin som 11 mars 2011 slo inn over Japan.

Miranda_July.jpg

Nr. 2 Miranda July på Galerie Art™ Silk

"I min paranoide verden så tror alle butikkeiere at jeg stjeler, alle menn at jeg er prostituert eller lesbisk, alle kvinner at jeg er lesbisk eller arrogant, og hvert barn og dyr ser mitt virkelige jeg." Det er denne type formuleringer som har gjort Miranda July til en internasjonal suksesshistorie og som bidrar til at hun stadig løftes frem som en gallionsfigur. Med full kontroll skaper Miranda litteratur, film, poesi og kunst og lykkes å gjøre alt interessant og relevant. Nesten like imponerende som hennes produksjon, er det faktum at hun gjør alt dette på sin egen måte. Når andre lysende talenter lokkes inn i Hollywood fabrikken og forvandles til stereotyper med meget hvite tenner og veldig lite å si, så har Miranda beholdt styrken, sitt eget sinn og en befriende uvilje mot konvensjoner.

Larry_Harvey.jpg

Nr. 1 Larry Harvey på Cocoon Offset

Første nummeret av On Paper portretterer Larry Harvey, mannen som kom på den ufattelige dårlige ideen å starte en festival midt ute i ørkenen. Men han gjorde det så bra at hans kreasjon The Burning Man nå samler mer enn 60 000 mennesker som deler hans visjon om å bygge en egen verden under den glovarme ørkensola. Regissøren og forfatteren Martin Jern, som regisserer langfilm i sitt eget filmselskap Dansk Skalle og har skrevet et par bøker for ungdom, fikk i oppdrag å portrettere Larry og festivalen. Martin gjorde det eneste rette og hoppet på et fly for å tilbringe to støvete uker i ørkenen. Magnumfotografen Christina har brukt store deler av sin karriere på å reise jorden rundt for å utforske både religiøse og sekulære riter. På Burning Man fant hun noe som var både og.