Kampanjer og aktuelt

 • Antalis Creative Power

  Vi tilbyr et bredt sortiment av kreativt papir.


  Riktig papirvalg kan forsterke ditt budskap! Antalis Creative Power tilbyr et bredt sortiment, rådgivning og tilhørende tjenester for å hjelpe deg med å gjøre riktig valg av kreativt papir.

  Ønsker du A4 prøver? Eller rådgivning? Klikk her
 •  

  Creative_Power_89x57.png Papir

   

  Vi tilbyr et bredt sortiment av kreativt papir som Conqueror, KeayKolour, Rives og Curious collection. De fleste av våre kreative papir er også sertifisert for digitaltrykk. De ulike sortimentene har et bredt tilbud av farger, overflater og strukturer å velge mellom.

 •  

  Creative_Power_89x57.pngBruksområde

  Kreativt papir passer bra til screentrykk, preging og foliering, samt for falsing, laserskjæring og laminering for å skape effektfulle trykksaker. Utviklingen innen lakkteknikk gir også muligheter til å forsterke effektene og forsterker ditt budskap.

 •  

  Creative PowerEkspertise

  Våre papirkonsulenter er her for å hjelpe deg med å finne de riktige produktene i vårt brede sortiment av kreativt papir og de ulike bruksmulighetene. Kontakt gjerne våre papirkonsulenter så tidlig som mulig i den kreative prosessen. Da er mulighetene store for at de kan bidra med verdifulle tips og gode idéer.

 •  

 •  

  Creative_Power_89x57.pngPrøver
   

  Vi tilbyr våre kunder prøver av vårt sortiment. A4-prøver og konvoluttprøver bestiller du fra vårt Kundesenter, telefon 23 14 35 50,  eller i produktkatalogen her på hjemmesiden. Leveringstiden er 1–4 dager for lagerførte artikler. Bestiller du på hjemmesiden, logger du inn med ditt kundenummer, eller som ”medlem” hvis du ikke har noe kundenummer. Siden klikker du på Prøver og velger artikkel. På hjemmesiden kan du bestille opp til 15 prøver per gang. Ønsker du å bestille flere eksempler eller prøver i større ark, kontakter du Kundesenteret.

  Vi har dessuten prøvebøker, prøvevifter og referansemateriell som du kan se på før du bestemmer deg for hvilket papir som passer best til din trykksak. Kontakt Kundesenteret eller din salgskontakt for mer informasjon.

 •  

  Creative_Power_89x57.pngSeminarer

  Vi i Antalis arrangerer jevnlig Papirskole og kurs om miljømerkinger. Følg med på vår hjemmeside når disse seminarene blir holdt.

  Dessuten deltar vi på messer der vi viser vårt sortiment.