topheader_curious_798x200.jpg

 

Antalis - veivalget til ditt kreative papir.

Riktig papirvalg styrker ditt budskap! Vi tilbyr deg - designer, markedsfører, sluttbruker eller trykker - ett bredt sortiment av kreativt papir. I vårt sortiment finnes kreativt papir som er godt egnet til å skape effektfulle trykksaker ved hjelp av silketrykk, preging og foliering, samt ved falsing, laserskjæring og laminering.

Trenger du tips og råd om papirvalget til deg eller din kundes trykksak og ønsker å se prøver - kontakt oss i Antalis!

 

AWCP_Curious_Logo_184x114.jpg

Følelsen løfter budskapet

Velg Curious til de trykksakene du ønsker skal skille seg ut fra mengden!

Curious tilbyr et bredt utvalg av designpapir med trendy og effektfulle overflater i attraktive farger. Serien inneholder alt fra skimrene Curious Metallics, silkeglatte Curious Skin og transparente Curious Translucent til Curious Matter med sin spesielle sandpapirlignende overflate. Les mer om Curious her.

Er du nysgjerrig på å se og kjenne på disse spennende kvalitetene? Bestill prøveboken med Curious Matter her, eller kontakt oss for mer informasjon.

AWCP_digital_184x114.jpg

En digital revolusjon

Antalis lanserer et helt nytt designpapir sortiment for digitaltrykk!

Takket være en patentert teknologi kan papiret kjøres direkte i din digitale maskin uten noen forbehandling og med et perfekt trykkresultat.

Å velge riktig T-banelinje kan sammenlignes med alle de valgmulighetene du har når du skal velge papir. Det gjelder å velge riktig! Sortimentet som du kun finner hos Antalis, omfatter nå 133 artikler av de velkjente varemerkene Conqueror, Curious, Rives, Keaykolour og den nye fargede serien Pop'Set.

Med små forpakninger i riktig format, kan du med vårt digitale sortiment velge designpapir også for trykksaker i små serier.

AWCP_Conqueror_184x114.jpg

Visste du at?

..Conqueror er et av verdens sterkeste varemerker blant designpapir?

Conqueror er et utmerket veivalg når det gjelder forretningskommunikasjon - visittkort, brevpapir, korrespondansekort, brosjyrer, invitasjoner, sertifikater og mye mer!

Hele Conqueror-serien finnes hos oss i Antalis og vi utvider vårt sortiment med 51 lagerartikler rundt jul. Du kan lese mer om Conqueror her.


The Conqueror book
Alle varemerker har sin historie. I mer enn 125 år har Conqueror bidratt til å fortelle ulike varemerkers historie. Conqueror forteller nå sin egen historie; The Conqueror book viser en kolleksjon med en lang tradisjon av papirproduksjon, som er blitt utviklet til å bli markedets sterkeste varemerke til alle typer forretningskommunikasjon.

Boken er fyllt med fakta og inspirasjon til trykk og etterbehandlingsteknikker og viser hele sortimentsbredden av overflatestrukturer, gramvekter og nyanser.

Bestill ditt kostnadsfrie eksemplar her!