Antalis jobber aktivt med forebyggende tiltak for å minimere spredning av COVID-19. Driften går som tilnærmet normalt. . Våre åpningstider i forbindelse med påsken er mandag og tirsdag uke 15 fra 0800 til 1600 og onsdag fra 0800 til 1400.

Om oss

Latex360_Usability_Media_259x194.jpg

Storformatskrivere 

Antalis AS overtok Gregersen AS i februar 2017. Gregersen AS skiftet samtidig navn til Antalis Gregersen AS, og operer nå som et underselskap av Antalis AS.

Med dette har Antalis overtatt en av Europas ledende forhandlere av HP storformatskrivere. Antalis Gregersen er sertifisert forhandler av HP Latex, en skriverteknologi som på få år har revolusjonert markedet for utendørs print. Antalis Gregersen har kontor, lager og showrom på Furuset i Oslo, et steinkast fra Antalis' lokaler, og tar mer enn gjerne i mot deg for en uforpliktende demo av HP storformat.

I tillegg til HP Latex (for produksjon av print til inne- og utendørs bruk) tilbyr Antalis Gregersen HP Designjet-serien (for innendørs bruk) samt HP PageWide XL (produksjonsmaskiner for innendørs plakater, kart, tegninger o.l.) og HP Flatbed (UV-plate- og rullskrivere. Foruten HP tilbyr de også Graphtec skjæreplottere, Rollover monteringsbord samt annen hardware som lamineringsmaskiner, maljeutstyr, skjæreapprat m.m. Mrk. også at Antalis Gregersen har et bredt utvalg av printmaterialer for visuell kommunikasjon.

På sikt vil Antalis Gregersen innlemmes totalt i Antalis-systemet, men de to selskapene jobber allerede nå tett sammen med felles kunder. Ta gjerne kontakt med din kontaktperson i Antalis, eller kontakt Antalis Gregersen direkte på telefon 23 17 52 00, eller epost (firmapost@gregersen.no).

Se her hva vi kan tilby av storformatskrivere og mye mer.