Antalis jobber aktivt med forebyggende tiltak for å minimere spredning av COVID-19. Driften går som tilnærmet normalt. Vår åpningstid er mandag-fredag kl. 0800 til 1600.

Om Oss

About_Us_generique_159x119.jpg

Om Antalis AS

Antalis AS er en ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og visuell kommunikasjon på det norske marked. Vi inngår i det europeiske finpapirkonsernet Antalis som har en omsetning på ca. 23 mrd. kroner. Totalt er vi 34 ansatte og har en årlig omsetning på ca. 300 millioner kroner. Vi selger grafiske formater først og fremst til trykkerier, ofte via annonsebyråer og større bedrifters reklameavdeling. Vi har dessuten kunder innen næringsliv, stat og kommune som kjøper kontorformater. I tillegg leverer vi selvklebende papir og folie til silketrykkerier og skiltmakere og er totalleverandør av både maskinvare og rekvisita til storformatproduksjon. I PapirGalleriet hos Norway Design selger vi papir til den vanlige forbruker.
 
Antalis AS overtok Gregersen AS, en av Europas ledende forhandlere av HP storformatskrivere, i februar 2017. Sommeren 2018 flyttet Antalis og Gregersen sammen under navnet Antalis AS.